| anonimulCarenustienimeni a întrebat:

Am 17 ani eu cu prietena mea mam decis sa locuim sub aceelasi acoperis cand implinim 18 ca atunci doar eu primesc banii mosteniti de la taicamiu si ea nu prea ca nu are veniturile ca si mine avem bloc. Suntem prietene nu prea bune dar nici rele e diferita de mine dar o iubesc ca o prietena ca ne intelegem uneori bine ca o sora. Ea a zis ca eu trebuie sa ii platesc facultate dar si mie trebuie si ea nu prrea ar face nimic financiar cu mine... Doar eu ca doar eu am bani si ea... stie prea. bine nu am vrut sa ii spun ca cu ce ma ajuta ca eu stiu prea bine. Am un frate care impartim juma jumi banii si fratemiu nu are facultaye ca nu a invatat statea toata ziua cu fetele. El a vrut sa strang banii cu el sa cumparam o vila duplex si cu mama dar ea unde sa steie prietena mea? Mama nu o inghite... Si eu mam decis ca e mai bine cu vila ca sa ma pot intetine doar pe mine ca frate si mama au banii dar ea vrea sa ia de la mine? Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sa te gandesti foarte bine daca chiar merita sa te incurci cu acea "prietena". Am pus-o in ghilimele deoarece, din ce spui, am puternica impresie ca doar se foloseste de tine si este mai "prietena" cu banii tai decat cu tine.
Ar trebui s-o incerci putin, refuza sa-i dai bani sau spune-i ca nu va puteti muta impreuna si vezi ce zice.
In orice caz nu esti parinte si nici vreo ruda apropiata cu ea, asa ca n-ai de ce sa-i platesti facultatea.

3 răspunsuri:
| pufulescu a răspuns:

Eu nu inteleg din ce spui mai nimic! Esti baiat sau fata? In oricare din cazuri, de ce ar trebui sa ii platesti tu facultatea cata vreme nu sunteti casatoriti / casatorite? Pentru ca si daca esti fata, si e o altfel de 'relatie';-) intre voi, ce te face sa crezi ca iti va fi partenera pe viata si ca nu profita de tine? Deci orice ai fi tu, casatoriti-va, stabiliti o legatura trainica si abia apoi poti investi in educatia ei.

| nicusor95 a răspuns:

Cum dracu sa va duceti voi la facultate ma? daca si ea scrie ca tine eu zic ar trebui sa reluati incetul cu incetul clasele primare.Un om normal se chinuie un pic sa citeasca ce ai scris tu acolo, dar se da batut cand vede atatea greseli gramaticale.

| IQ a răspuns (pentru nicusor95):

Bine zis Nicusor!