| Luiza567 a întrebat:

Am 17 ani, îmi cam place de un coleg din liceu. Am încercat să îi spun că îmi place de el dar sunt cam timidă și de asta simt ca nu pot să îi zic.Cum îi pot zice că îl plac fără să fiu timidă? Credeți ca e ok sa am aceste emoții?

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da-i pace baiatului, ca te faci de ras daca te duci la el.
Asa fac baietii, ei vin sa-ti spuna daca te plac, ei fac primii pasi.

| Ka0ru a răspuns (pentru Violleta2022):

Bre mai lasa ideile astea de la 1900 toamna!

| Violleta2022 a răspuns (pentru Ka0ru):

Daca ideile astea au functionat in trecut te asigur ca functioneaza garantat si azi, nimic nu s-a schimbat in comportamnetul instinctual al barbatului adevarat.
Nu vorbim aiai de fatalai sau papa lapte, care asteapta sa fie agatat de femei, dar este rapid abandonat ca se lamuresc femeile ca nu au nevoie de asa ceva in viata lor.

| ioana748 a răspuns:

Foarte frumos ca esti timida, nu este o problema.
Ideea este ca fetele nu fac niciodată primul pas.
Te pui si pe tine si pe el in situatie penibila.
Stai liniștită, îndrăgosteala de genul acesta trece.
Asteapta baiatul care sa te placa si sa faca el pasi spre tine.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Tu ca fata ii poti da de inteles ca il placi. E de ajuns sa ii zambesti cand vi se intersecteaza privirile.

| JohnnydeFeer a răspuns:

Fa-ti curaj si cereri instagramul, E intr-adevar greu cand esti timid ca persoana, Dar nu ai ce sa pierzi!, Succes!

| Ka0ru a răspuns:

Cheama-l la un suc. Si cand esti acolo vezi cum va intelegeti si daca aveti ce vorbi. Si dupa ii spui ca ti-ar placea sa-l cunosti mai bine.

| Andreipho a răspuns:

Nu exista asa ceva "imi cam place". Intrebare: Il cunosti mai bine de un coleg din liceul? Va intelegeti mai bine? De cat timp sunteti impreuna?