anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 ani mama nu ma lasa in discoteca, sa am un iubit lucruri de adolescenti ea vrea doar sa invatsi cam atat spune cas prea tanara ce pot face pentru ai schimba conceptia nu o mai suport

16 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E ilegal sa te duci in discoteca cat timp esti minora, asa ca mama ta are dreptate.
Cat despre iubit, nu e neaparat prea devreme pentru o relatie bazata pe plimbari in parc de mana si sarutari, ba chiar as zice ca e momentul. Probabil n-are prea multa incredere in tine, de vreme ce vrei la discoteca inainte de a implini varsta minima necesara.
Sincer iti spun, esti la varsta la care principala ta prioritate este invatatul. De toate ai timp mai tarziu, dar mintea si memoria de acum nu le vei mai avea niciodata. Fiecare ora pe care o pierzi fara sa fi invatate pierduta definitiv si va fi regretata intr-o zi.

| Bacemi a răspuns:

Te inteleg. Din pacate libertatea unui om matur tine si de anumite responsabilitati si de o mentalitate mature. Poti sa obtii aceasta libertate de care ai nevoie dar pentru asta trebuie sa dai dovada de constiinciozitate si trebuie sa o faci sa aiba incredere in tine. Trebuie sa ii arati ca te pregatesti pentru scoala cat de bine poti si sa ajuti si prin casa cu diverse lucruri. Sa demonstrezi ca meriti aceea libertate. In legatura cu iesirile orice parinte e mult mai linistit daca stie cu cine si unde merge copilul lor. Daca ti-ar cunoaste mai bine unele prietene cu care mai iesi si daca ai anunta si tu unde mergi si cat sta ar fi mai usor. Trebuie sa profiti de o sansa data si sa incerci sa nu ii iesi din cuvant pentru ca iti ingreunezi situatia. Daca o dai cumva in bara demonstreaza-i ca iti pare rau si sacrifica-te si tu mai mult ajutand mai mult in casa, incercand sa adopti o atitudine calma si binevoitoare prin preajma ei. Se poate orice dar trebuie sa fii si responsabila. Trebuie sa ii demonstrezi ca nu iti neglijezi situatia educationala. Daca faci asta nu cred ca iti va mai impune multe limite. Limitele impuse vor fi mai acceptabile. Totul depinde de tine.

| fabiola a răspuns:

Invata mai mult, fa-o sa fie multumita de tine si apoi vei vedea ca atitudinea ei se va schimba.Sincer la modul cum scrii, problema cea mai importanta nu-i discoteca si sexul!

| Farcas a răspuns:

E urat sa ai parinti care gandesc asa.La 17 ani te-ar putea lasa sa ai prieten macar, si sa te distrezi macar odata pe luna in discoteca dar sa iti spuna ea ora cand sa vi acasa deocamdata, insa sunt sigura ca o face spre binele tau.In discoteca nu te lasa pentru ca vezi si tu la tv cate se pot intampla, si cu prieten poate nu te lasa ca ii e frica sa nu ramai insarcinata ca 45% dintre fetele de varsta ta, ori e geloasa ca nu o vei mai iubi doar pe ea.Sincer,eu as prefera sa fie mama mea, decat sa ma lase sa fac ce vreau si sa vad ca nu`i pasa de mine deloc straight face

Ar trebui sa te gandesti un pic, si sa aprecizi pentru ca iti vrea binele

| Lora_6439 a răspuns:

Si mama e la fel. Zi ca ea si fa ca tine. Hai ca mai ai un an si poti sa-i scoti ochii big grin [la figurat]

| 334499 a răspuns:

Mugglebatting eyelashes?

| Symona a răspuns:

Asa sunt mamele...mai asteapta putin si ai sa vezi ca o sa-i treaca...
Iti vrea binele si inca nu vede ca ai crescut si ca nu mai esti o fetita de 13 ani...
Oricum, timpul va vindeca totulhappy

| smileyface a răspuns:

Mai bine o asculti. Iti va fi mai bine mai tarziu happy

| Silviu591 a răspuns:

Ce sa mai astepte. a asteptat destul 17 ani laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stiu prin ce treci. Familia mea m-a infiat cand aveam cateva luni si dansii s-au gandit ca daca imi vor asigura un trai decent totul o sa fie ok.Nu a fost insa asa pentru ca afectivitatea si lipsa unor discutii din partea parintilor mei au lipsit.Am intampinat acelasi probleme, cu iesitul la disco, am avut parte numai de nu si nu. M-au parasit prietenii, am ramas aproape singura.Acum,la aproape 18 ani imi dai si ei voie:"dar hai draga, mai iesi si tu din casa, du-te la disco!". Dar am cu cine? NU mai am. In fine, ideea e ca daca parintii tai au idei din alea din 1900 toamna nu prea ai ce sa faci.Incearca sa vorbesti cu ei, cu calm, fara sa ii presezi si poate te vor lasa.Trebuie sa faci ceva cu viata ta.Nu spune nimeni ca dupa 18 ani cand devii majora nu ai timp sa te distrezi, nu. Dar daca nu o faci la timpul tau, in zadar va fi mai tarziu.Multa bafta si ai grija de tine.Monica

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uite, ea te suporta.ba te si sfatuieste bine. da tu o sa vrei mereu mai mult si deodata.nu se poate. daca te grabesti? ratezi. spune-i prietenului tau sa vina sa te invite la discoteca. daca are intentii serioase si sincere nu are de ce sa nu te lase.fiindca stie cu cine ai plecat si unde te duci.eu te-as lasa dupa cei spun respectivului'; raspunzi de ea cu capul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum zice symonik iti vrea binele mama mea este la fel e nasol frate dar ascult-o iti va fi bine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum zice symonik iti vrea binele mama mea este la fel e nasol frate dar asculto iti va fi bine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asteapta sa te faci majora si gata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai eu cred sa o asculti

| AnonimNoName a răspuns:

Wow...ai 17 ani si nu te lasa acele lucruri:O?
... spune-i ca pe primul loc va fi mereu scoala si daca vei avea iubit si daca vei mai merge din cand in cand la discoteca... sau nu stiuthinking daca nu merge asa spune-i ca pana si fetele de 10-11 ani au iubitlaughing