| NicoletaNico555 a întrebat:

Am 17 ani, parinţi mei au iesit în oraş la restaurant amandoi si eu am ramas cu fratele meu mai mare, el are 19 ani. L-am rugat sa ma lase sa merg în parc şi nu îmi da voie, sunt destul destul de mare de ce trebuie sa ma controleze el? A zis ca daca nu-l ascult le zice parinţilor ca nu l-am ascultat.Chiar vreau sa merg în parc, m-a chemat prietena mea cea mai buna.Cum sa îl conving pe fratele meu sa ma lase? El zice ca e şi o ora destul de târzie si de asta nu ma lasă

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Il iei cu tine

| LisaJulie a răspuns:

Mergeți împreună

| Isabella883 a răspuns:

Ii dai o laba

| simplaexistenta a răspuns:

Faci o prezentare PowerPoint cu efectele pro si contra si vezi ce zice

| RusNick20 a răspuns:

La 17 ani femeile se marita sau au un copil Esti destul de mare

| ___iAho a răspuns (pentru simplaexistenta):

Cel mai bun raspuns

| Kindofkend a răspuns:

Iti spun sincer la 17 ani nu ii mai permite sa-ti zica el ce sa faci ca a-ti copilarit impreuna el la 19 ani iti garantez ca nu-i cu nimic mai matur decat tine.
Daca mai face asa ar trebui sa ai o discutie destul de serioasa cu el ca intelegi ca-i posesiv dar cine se crede sa-ti impuna anumite limite, cum si daca era invers si erai sora mai mare tu nu era normal sa-i zici ce sa faca la 17 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred că are vreo satisfacție interzicându-ti anumite lucruri. Poate îți vrea binele. Eu l-aș asculta.

| samiZiciPompier a răspuns:

Ii citesti din Platon, ii explici teorema lui Thales cu aplicabilitate in viata de cuplu.
In felul asta ii demonstrezi ca te-ai maturizat.

| Violleta2022 a răspuns:

Probabil ai o problema mentala si esti tinuta din scurt de parinti si de fratele tau, de aceea nu te lasa sa pleci singura nicaieri.

| Cipi1212 a răspuns:

Dacă ora e târzie normal că nu te lasă. Dacă pățești ceva fratele tău va avea necazuri cu părinții tăi.