Poi parerea mea e ca ai o problema destul de grava. Adica eu am 12 ani, am iubit, m-am sarutat si am si rezultate bune la scoala. Incearca sa mai iesi si tu prin lume la "agatat"
Eu la 10 l-am primit(deci gandeste), si dupa aceea am mai avut alte 50... 60 nu mai stiu exact
Scumpa nu esti singura eu am 20 de ani si sunt in situatia ta si mi-am gasit perechea tocmai acum toate la timpul lor:*
Buna!`Te inseli, tu n-ai nimic.Probabil ca te intrebi asta si din cauza faptului ca poate nu iesi si tu cu prietenii la un suc pentru a mai socializa, nu te duci pe la vreo expozitie importanta pentru a cunoaste oameni...conteaza si lucrurile astea.
Nu ai nicio problema si crede-ma ca n-are rost sa te framanti pentru asemenea subiecte.
Sfatul meu pentru a-ti rezolva problema:CALATORESTE MULT SI SOCIALIZEAZA!`
Sa nu te grabesti.Lasa toti imbecilii) de pe drum. Pune mana pe cel care iti demondtreaza ca esti unica
Nici macar sarutat? hmm.ar trebui sa te uiti in interiorul tau si vezi daca e ceva gresit sau nu.bafta :*
Nu, logic e mai bine asa, ai toata viata inainte pentru asa ceva totul e ok stai linistita
anonim_4396 întreabă: