Nu te ingrijora, mai ai de asteptat 1 an si in curand vei face 18 ani si vei putea lua decizii singura, si te vei putea duce.Intre timp convingeti parintii ca esti mare, ca esti responsabila si fa fapte de responsabilitate si ce ar vrea ei cel mai mult sa faca fiica lor.Alta cale nu stiu daca e...
Ati rezistat 2 ani si jumatate sa fiti impreuna si fara sa va vedeti? Deci. wow Bravo voua. Eu zic sa-l chemi mai intai pe el de cateva ori la tine. Asa parintii tai or sa-l vada si or sa poata sa-si formeze o opinie, si de data asta una obiectiva, daca pot sa aiba incredere in el sau nu. Tine minte ca parintii iti vor doar binele, chiar daca pare de multe ori ca te protejeaza mult prea mult.
Numai bine, Shin.
Pai sa vina el intai la tine, ca sa vada si ai tai cum se poarta cu tine si poate asa nu vor mai avea nimic impotriva
O solutie ar fi :
Sa vina prietenul tau la tine.sa vorbeasca parintii tai cu el.sa.i castige increderea si poate cu timpul vor fii de acord cu asta.
Sau vei mai astepta inca un an pana implinesti 18 ani si atunci nu va mai trebui sa treci prin asemenea probleme.
Multa bafta! :*
Sunt genul de persoana care nu crede in relatii la distanta, si ce relatie e aia sa nu va vedeti cel putin o data la doua saptamani? Daca tu accepti chestia asta o faci pe pielea ta. Cel putin daca sunteti la distanta ar trebui sa faceti tot posibilul sa va mai vedeti si voi din cand in cand si parintii tai ar trebui sa inteleaga asta.Cum poti iubi persoana aia daca nici macar nu o vezi? Nici relatiile astea care nu sunt la distanta nu se bazeaza intotdeauna pe adevar, dapai astea la distanta... Tu ce crezi? Ai grija de tine si ce alegeri faci.Bye
E foarte bine ca puteti sa va plimbati, unul la celalalat. Si care e problema cu relatiile la distanta? Eu totusi nu inteleg cu ce nu sunt de acord parintii tai! Cu faptul ca voi va vedeti, ca sunteti la distanta? Care e adevarata intrebare? Fiind tu aia mai mica, lasa-l sa vina el la tine, sa isi asume responsabilitatea! Depinde si de locul in care ati ajuns voi in relatia voastra, banuiesc ca daca vine el la tine, nu vei mai fi atat de libera in a face tot ce vrei. Dar ia-o pas cu pas, vedeti cum va impacati, cum reactionati la apropierea dintre voi, caci una este impresia pe care ti-o faci atunci cand doar corespondezi cu cineva de la distanta si una e atunci cand ai o relatie care te solicita in fiecare zi! Eu zic sa o iei incet!
Vanessa0911 întreabă: