| Mihaelamihaela23 a întrebat:

Am 17 ani şi un bebe de 4 luni băiat acum sunt în vacanţa de vară mama cu tata îmi zic să merg la şcoala în toamna intru a 12 ultimul an de liceu dar nu ştiu ce să fac bebe e mic şi are nevoie de mine după părerea voastră credeţi ca trebuie să merg la şcoala din toamna ştiu ca am mai pus întrebarea asta dar încă am nelămuriri.dau funda

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Din cauza ca ai iesit din sistemul scolar normal, avand copilasul, nu te mai poti intoarce la liceu curs de zi, dar te poti inscrie din toamna la liceu curs SERAL (doar 4 ore pe seara), unde vei face clasele 12 si 13, ca apoi sa poti sustine BAC-ul.

Fara BAC in ziua de azi esti doar femeie de servici sau muncitor pe camp ori in constructii, deci parintii tai au dreptate sa te trimita la scoala, macar sa-ti termini liceul si sa-ti iei BAC-ul ca sa poti macarajunge vanzatoare intr-un magazin, sau un job cat de cat decent.

2 răspunsuri:
| ioana748 a răspuns:

Daca te ajuta parintii cu copilul, poti continua scoala.
Cand te duci la scoala bebe va fi putin mai mare si va sta cateva ore cu altcineva pana cand vii de la scoala.
Acum, asculta si de ai tai putin, iti vor binele.
Stiu ca il iubesti si ti s-a declansat simtul matern dar trebuie sa intelegi ca trebuie sa te dezlipești de el cateodata. Nu il parasesti, mergi la activitatile tale si te întorci.
Toate cele bune ❤️

| Cipi1212 a răspuns:

Îl lași pe bebe in grija părinților tăi și te duci la școală.