| RalucaRaluca567 a întrebat:

Am 18 ani am o fetiță are 10 luni n-am avut cu cine să o las ieri pentru ca eu a trebuit sa merg la medic și am rugat-o pe mama sa stea un pic cu fata mi-a luat o ora sa o conving sa stea cu fata pentru ca nu a vrut totuși e nepoata ei iar eu sunt fata ei trebuie sa ma ajute.Cum să o fac pe mama sa petreacă mai mult timp cu cea mica pentru ca cea mica nu e asa obișnuită cu ea?

6 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Dragostea cu sila nu se poate face! Pur și simplu, mama ta, te reneagă pe tine și fetița ta! Mama ta e supărată pe faptul că nu ți-ai terminat studiile superioare, să ai un soț și pe urmă copii! Asta este viața ta pe care trebuie să o înduri! De copil renegat, singură și cu un copil! Nu aștepta, milă, compasiune de la mama ta, căci nu le vei primi niciodată!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa iti rezolvi problemele cu mama ta, asta ar trebui sa faci

| Madaxo97 a răspuns:

Părinții tai nu sunt obligați să îți crească copilul, o fac doar dacă vor, dacă nu, nu. Dar tatăl ei? Fetița nu are si un tată? Ar trebui să își asume responsabilitatea că te-a lăsat gravidă și la o vârstă atât de fragedă, caută-l și fă-l să plătească, să își asume răspunderea, nu îl lăsa să scape nepedepsit, nu e corect nici față de tine, nici față de copilul lui mai ales.

| Miruna333 a răspuns:

Inteleg ca iti doresti ca aceasta sa te ajute, insa, nu exista,, trebuie'', nu trebuie sa faci nimic in aceasta viata. Esti fata ei, este nepoata ei, ar fi frumos sa te ajute, insa nu o poti forta. Tu esti 100% responsabila pentru copil. Daca ai convins-o o ora sa stea cu ea, e clar ca nu vrea sa aiba vreo treaba cu acel copil sau sa te ajute. E greu de inteles asta dar din pacate, asta este realitatea. Multi oameni se asteapta ca bunicii si sa fie bonele copiilor, nu toti vor sa faca acest lucru. Pentru ca stiai ca vei merge la medic, ar fi trebuit sa vorbesti cu ea de ceva timp, vazand ca nu este de acord, trebuia sa gasesti pe altcineva disponibil, de care nu trebuia sa te rogi. Cum s-a si spus, dragostea cu sila nu se poate face. Nu poti forta relatiile intre oameni, acestea vin de la sine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salutare, in primul rand felicitari pentru copilas, sa iti traiesca. Ma bucur ca nu ai facut avort.

Momentan aduci o problema care nu va disparea din senin, trebuie sa construiesti cu mama ta o relatie mai buna. De exemplu, spune-i mai des lucruri frumoase, are nevoie, de altfel si tu ai nevoie, dar aici sa zicem ca tu trebuie sa fi cea matura. Cu timpul vei vedea ca singura isi doreste sa stea cu fetita ta.

| Cinic a răspuns:

Maica-ta nu este obligata sa stea cu fetita ta. Tu esti cea care trebuie sa petreaca timp cu copilul. Din moment ce ai doar 18 ani, copilul presupun ca l-ai facut din greseala. Iubitul tau a venit, s-a descarcat si a plecat. Trebuie neaparat sa il bagi la pensie alimentara si cu pensia sa poti plati o bona atunci cand pleci de acacsa. In viata asta trebuie sa ne asumam greselile si sa suportam consecintele.