| RalucaRaluca567 a întrebat:

Am 18 ani, am o fetiță care are 10 luni, face 11 luni peste câteva săptămâni. El mai vine să vadă fata, atunci când vine mă cam cicălește și nu mi se pare ok sa facă asta.Ce aș putea face în situația asta cu tatăl fetei mele?

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Il accepți, cu el ai făcut copchil.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

La varsta ta nu aveai deloc nevoie de copil, si acum te ai si despartit de tatal copilului, vaai de capul tau o sa iti fie foarte greu sa iti cresti fata, te ajuta mama ta? Ai serviciu?

| Violleta2022 a răspuns:

Taci si suporta, ca tu l-ai ales, tu ai facut copil cu el ori ia-ti copilul si pleaca in lume.

| ioana748 a răspuns:

Nu mai lua in seama toate bazaconiile.
Frumos ca vine sa isi vada copilul.
Vezi si tu partea plina a paharului.

| Cipi1212 a răspuns:

Lasă-l să trăncăne.

| sweetys a răspuns:

Sa vorbesti cu el, chiar daca formati sau nu un cuplu, chiar daca a fost doar o aventura nu ar trebui sa ii accepti comportamentul. Daca taci nu rezolvi nimic, doar ii dai impresia că el are dreptu, dreptate si că este normal. Nu folosi copilul ca moneda de schimb, la modul daca ma mai cicali nu il mai vezi. Spune-i cum vezi tu situatia.

| Nick0820MMA a răspuns:

Sincer este vina ta cine te a pus sa faci copil cu mucii la nas?

| Dny3785786887 a răspuns:

Încearcă să nu i mai i permiți să te atingă și nu îl lasă să se mai apropie de tine decât cu limita, ( daca vezi că el vrea din nou cv stabil și isi dorește asta ff mult eu zic sa i mai acorzi i șansă )