| RalucaRaluca567 a întrebat:

Am 18 ani am o fetiță de 10 luni am rugat-o puțin pe mama sa stea cu fetița pentru ca eu eram puțin obosita fata find și eu obosita pentru ca fata nu a dormit toată noaptea dar ea a zis ca nu e obligata sa stea cu fata mea și ca ea pe mine m-a crescut și nu a cerut la nimeni ajutor și ca ea nu e obligata sa ma ajute.Vi se pare normal ca se comporta asa cu mine eu find fata ei?

9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

La varsta ta nu aveai nevoie de copil, sotul tau sau cel cu care ai facut copilul unde este? Sa te ajute el nu mama ta.

| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca este normal, nefiind obligata sa-ti creasca copilul.
dar tatal fetitei unde este?
De ce nu-l pui pe el sa te ajute, asa cum este nromal?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu e normal, da nu avem noi de unde sa știm ce relații ai tu cu mama ta

| mihai69 a răspuns:

Nu neapărat, dar cum zice ea: chiar nu e obligată să te ajute. Că nu e frumos, e altă poveste. Dar e dreptul ei.

| Dismally a răspuns:

Probabil ca mama ta ti-a spus ca nu este o idee buna sa ai un copil la varsta ta, dar tu ai crezut ca stii mai bine ce faci. Asa ca va trebui sa te ocupi de el, nu e obligat nimeni sa te ajute, nici macar mama ta.

| Nirvanaaa a răspuns:

Am înțeles ca ești copilul ei, dar dacă nu vrea sa stea cu fata ta, e dreptul ei.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu este normal.

| flufita a răspuns:

Nu, ar trebui sa iti ofere sprijinul de care ea nu a avut parte. Un parinte normal ar trebui sa vrea o viata mai buna decat a fost a lui, pentru copilul sau

| mihai69 a răspuns (pentru flufita):

Răspunsul tău nu e rău, dar nu se aplică pezte tot din păcate.
Uite de ce: nu toți părinții sunt „normali", iar de la „a trebui" la „a face " uneori nu e e nici o legătură.