| dani112 a întrebat:

Am 18 ani de la 13 ani am stat doar cu tatal meu in romania mama fiind in spania eu eram tot timpu plecat nu am petrecut mult timp cu tata si el inainte cu 2 zile sa fac 17 ani a murit si mimi pare extrem de rau pentru tot ce i-am facut si ca nu mi-am petrcut timpu cu el.acum is in spania dein februarie am de gand sa ma duc acasa in romania sa-mi continui scoala dar problema e ca nu prea vreau sa o las pe mama aici singura nu vreau sa patesc cu ea ca si cu tatal meu ce sa fac? sa plec in tara sa-mi gat scoala sau sa las tot balta si sa stau cu mama.

Răspuns Câştigător
| bebelusa_9541 a răspuns:

Acolo nu poti incepe scoala? Sfatul meu este sa ramai cu mama ta sa o sprijini moral pentru ca are nevoie si sa petreceti timpul impreuna ca sa nu mai regreti cum ai facut cu tatal tau! Mai important e sa ai scoala vietii sau sa fii educat si destept nativ nu neaparat sa mergi la o scoala decat sa faci liceu' si 2 facultati si sa fii prost si needucat! Mul succes si gandeste-te bine la alegerea pe care urmeaza sa o faci! Inca un sfat :,, Asculta-ti inima! " (si fii pe pace ca oricum tatal tau stia cat de mult il iubeai )

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| IoanaTempah a răspuns:

Nu mai putem remedia faptele facute.
ti-as sugera sa ramai sa continui in Spania scoala pentru a fi aproape de mama ta si nu te simti ca si cum ai fi lasat`o balta.

Sper ca te-am ajutat happy

| RaVuL a răspuns:

Vino in ţara si terminati scoala si pe mama ta las-o acolo nu spun in nume de rau dar trebuie sa iti termini scoala iar daca mama ta are un loc de munca stabil si ca lumea nu are de ce sa iti fie frica eu si tu speram sa se descurce cat timp esti tu plecat.

Funda!

| blackfox a răspuns:

Imi pare rau pentru ceea ce s-a intamplat cu tatal tau.Dar asta nu inseamna ca si cu mama ta se va intampla la fel.Fi optimist.Parerea mea e sa te intorci si sa iti continui scoala iar sarbatorile si vacantele le poti petrece cu mama ta.E viata ta,trebuie sa iti faci un viitor, asa cum il vrei tu si in functie de posibilitati dar scoala e importanta. Daca nu iti termini studiile te vei trage de par mai tarziu, cu toate ca exista posibilitatea de a o continua oricand.Dar fiecare lucru la timpul sau.Mai tarziu nu iti va mai sta capul la scoala si vei uita mare parte din cunostintele care le ai acum.Iti urez mult succes indiferent de decizia care o vei lua.Gandeste-te bine la asta, nu lua decizii pripite, vorbeste si cu mama ta si spune-i ce ganduri ai.Sunt multe persoane care sunt in strainatate si merg la facultati fara frecventa in Romania si daca au pe cineva cunoscut acolo care le da lectiile (mare parte cel putin), se duc numai la examene(un pic complicat daca iti gasesti si de munca dar nu imposibil). Mult, mult succes

| elicopterultau a răspuns:

Ar trebui sati continui scoala... nu ai spus de ce a murit tatal tau dar nu ar trebui sa-ti faci griji daca ai cu cine sta in Romania ar trebui sati continui scoala euu asa zic ...mama ta va fi bine parea mea

| Obiectiv a răspuns:

NU ai scris nimic despre situatia actuala a mamei tale. E singura? Are partener? Acolo nu poti face scoala? Ai unde sta in Romania daca te-ai intoarce? Pentru tatal tau sa nu-ti faci mustrari de constiinta. Asa cum se spunea mai sus, el a stiut ca il iubesti. Din pacate situatia economica ne impinge sa ne despartim familiile. Incearca in schimb sa iti cladesti viata in asa fel incat sa te descurci singur. Asta e tot ce poti face pentru a-l face pe tatal tau sa fie impacat si mindru de tine. In functie de circumstante, discuta si cu mama ta si decideti impreuna. Deja nu mai esti copil: ai dreptul la a-ti decide singur viata. Totul e sa faci ceva pentru tine. Mult curaj si noroc