| Elisa987 a întrebat:

Am 18 ani iubitul meu e violent eu acum m-am mutat la parinţi mei el a venit dupa mine parinţi mei ştiu că el a fost agresiv cu mine şi tata a observat ca am vânataie pe mână şi când iubitul meu acum îi pot zice fostul a venit să mă ia înapoi la el tata nu a mai putut să se abţină la împins şi i-a dat 3 pumni şi i-a zis ca daca se mai apropie de mine îi dă şi mai rau.Credeţi ca tata a procedat corect? Eu i-am zis ca nu e bine ce a facut chiar daca el a dat în mine când eram cu el în relaţie tata nu trebuia să dea în el.Voi ce credeţi

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Se pare ca nu vrei sa renunti la el.
Ti-am mai raspuns la o intrebare asemanatoare.
Il judeci pe taica-tu ca ti-a luat apararea?
Ma astept din partea ta sa il si dai in judecata pe tatal tau, la cat de „naiva" esti.

| Violleta2022 a răspuns:

Cati anisori ai, fetita?
La 18 ani esti inca incapabila sa intelegi ce naiba se intampla pe lumea asta?
Vii sa ne intrebi pe noi daca este bine ce face taica-tu?
Daca te doare atata sufletul ca ti-a lovit golanul bataus, ia-l si nu te mai intoarce niciodata la parinti, suferind bataile de la iubitul pe care-l protejezi si de care-ti pasa mai mult.

| Madaxo97 a răspuns:

Dacă eram eu taică-tu, o pățea mult mai rău pentru ce ți-a făcut. A procedat foarte bine tatăl tău.

| AliGab a răspuns:

Du-te sa te omoare nenorocitul ala si condamna-l pe tata-tau ca iti ia apararea: ori ai gargauni in cap, ori esti pr oas ta de crapi.

| Cipi1212 a răspuns:

E normal ca tatăl tău să te apere.

| 1onur a răspuns:

O sa vină o vreme în viața când tatăl tau nu va mai fi prin preama ta si ai să-ți doresti cu orce preț ai să-ți dorești să-l mai ai pe tatăl tău cu orice preț prim preajma ta săte apere săte păzească săte protejeze acum nu-ți dai seama cât de mult te iubește el cu Adevărat pe tine că de altfel nu ar fi ridicată mână omul ala a făcut ce și a procedat foarte bine fiindcă tatăl tau este trecut prin viață tatăl știe cu cine ara de aface mult mai bine ca tine crede-mă. Dacă astăzi el nu intervine săte apare dacă el astăzi nu intervine săte păzească dacă el astăzi nu intervine săte protejeze cine este va face? iubi tău? încă esti o minoră încă ești copilă încă ești o Adolescentă și tu deja ai început de pe acum sa ai vânătăi păi tu vrei sa ajungi sa mănânci bătaie de ma toți nenorociți și după să ce? Că la "nervi" "a greșit" și "nu avrut să dea în tine" ce a făcut tatăl tău este protecție și iubirea părintească fiindcă te iubește cu Adevărat foarte mult ai na putu suportă vânătăi aia pe tine s-o vadă știind ca tu ești fiiica lui și te ce mai are și pe lumea asta adică tu nimeni altcineva normală că i-a venit foarte greu săte vadă in halul ăla și na putut să se abține. Na făcut nici el chiar bine sa ridice mână la un minor presupun că și iubitul tău este de aceași vârsta cu tine nu? Sau este mai mare cu câțiva ani ca tine?

| 1onur a răspuns:

Tu trebuie să înțelegi ceva foarte important. încă esti un copil un minor o Adolescentă care nu are habar de viață cum este și cum se câștigă un trai în zilele de astăzi pe care le mai "trăim"...

insuportabil este dificil este foarte greu sa fi tată de fată este foarte dificil sa fi tată de fată este foarte important să-ți înțelegi tatăl ca nu a făcut-o cu răutatea și cu iubirea ce ți-o poartă fiindcă ești fata lui și na putut suporta sa vadă vânătăi aia pe mâna ta i-a venit foarte greu păi el Tea crescut de bebeluși Tea crescut când erai mica are atâtea amintiri cu tine atâtea fericirii cu tine atâtea momente frumoase cu tine și familia voastră cum să-ți vezi copilul de fată cu vânătăi pe mâna? El încă a Procedat părintești față de "iubitul tău" abuzator și agresiv nu lui i-a venit greu sa ști săte vadă în halul ăla durerea aia părintească este cu totul altceva nu se compară cu nimic în lumea asta. Prețuieșteț8 tatăl respectațivă tați fiindcă datorită lor nu latră nimeni la voi datorită lor nu face nimeni pe ciumegi cu voi datorită lor nu face nimeni figuri cu voi datorită lor nu va agresează nimeni pe străzi.

în cazul tău eu vad ca ți cu agresorul și cu abuzator ul și nici nu ne spui vârsta lui dacă ju deranjez și supăr ca întreb de iubitul tău câți ani are

| adryang78 a răspuns:

Nu e bine ce-a făcut?!
Eu am două fete. Dacă oricare dintre ele ar fi fost într-o situație ca asta, nenorocitul ar fi mâncat supă cu paiul toată viața lui.

| Cavaler001 a răspuns:

Îl înțeleg.
Ți s-a mai spus sa faci plângere la poliție daca nu se potolește.

| iloveyoumaria3 a răspuns:

A procedat foarte bine, bucură te ca îl ai pe tatăl tău, imaginează ți cum era dacă erai singură pe lume și erai agresată de acel bărbat … mulțumește i lui Dumnezeu ca a făcut acel gest