| BiancaBya455566 a întrebat:

Am 18 ani părinţi mei mă cearta din orice înca locuiesc cu ei şi daca vin mai târziu acasa ma cearta sunt totuşi majora.Vi se pare normal ca ma cearta la 18 ani? Ce sa fac în legătură cu asta?

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Pana ce stai in casa parintilor si ei iti asigura mancarea, hainele si cheltuielile, tu trebuie sa te conformezi regulilor lor!
Daca vrei sa fii independenta, n-ai decat sa te muti si sa te intretii singura.

| Violleta2022 a răspuns:

Probabil ca meriti, daca nu afci nimci in casa aia, ca altfel nu ar avea de ce sa te certe.
Nu crezi ca ar fi mai normal sa-i interbi pe ei ce trebuei s afaci in casa lor, ca sa nu te mai certe?

Daca nu-ti convine sa-ti respecti parintii si sa executi ceea ce ei iti cer in casa lor, mai ales ca ai deja 18 ani si esti majora, usa-i-a ta, putand sa-ti iei valiza si sa pleci in lume.

| johnnny123 a răspuns:

Ți-am mai spus asta o dată, atunci când te plângeai că părinții te-au pedepsit pentru că ai refuzat să-i ajuți să scoată cartofi:

Ești majoră. Dacă te deranjează faptul că părinții care îți asigură traiul pe gratis îți și impun anumite reguli sub acoperișu lor, ești liberă să încerci viața pe cont propriu.

Dar ceva îmi spune că dacă ai încerca asta te-ai întoarce cu coada între picioare după o zi.

| Cipi1212 a răspuns:

Părinții tăi își fac griji pentru tine.

| Miruna333 a răspuns:

Nu, nu este normal. Sa ai o discutie serioasa cu ei in care sa le explici ca nu mai esti copil si poti face ce doresti