| RalucaRaluca567 a întrebat:

Am 18 ani şi am o fata de 8 luni, toata ziua la noi în casa e cearta din cauza iubitului meu pentru ca nu mai vrea sa îşi asume accest copil. La început a făcut asta dar acum nu mai vrea, a zis ca fata nu e a lui şi multe altele.Ce pot face în situaţia asta? Eu mi-aş dori ca cea mica sa aiba şi un tată

2 răspunsuri:
| 1onurSimion a răspuns:

Ăla nu-i un soț Adevărat și nici un tată Adevărat nu-și iubește cu Adevărat familia el va cauzează suferință intenționat și ție și fetei Lasăl de urgență câți va nenorociți viața și fata și nu va crește nu va putea crește copilul ăla normal și sănătos lângă un așa nenorocit de om va crește în certuri și în scandale fata aia și îi va afecta grav de rău viața sănătate atâta ei cât și ție o sa va distrugă și sănătatea și viața dacă și bea și face pe "bărbatul" cu tine lasă-l de urgență ăla nu este om.

| AndaAlexandra a răspuns:

Decât să crească în condițiile astea, cu un tata care nu o vrea, mai bine creste fara. Fata oricum se va alege cu traume, fie că va creste alaturi de el sau nu. In momentul asta nu poți decât sa alegi trauma mai ușoară. Cu puțin ajutor trauma se va putea vindeca mai târziu.