anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 18 ani si iubitul meu 24, este o diferență mare?

22 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu.

| DeMicUnCălător a răspuns:

Deloc. Băieții de vărsta ta sunt de fapt mult mai mici decăt tine.

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Nup, merge

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu.

| trophin a răspuns:

Odata ce esti trecut de 18 poti sa fii cu cine vrei.
bi, nonby, gay sau alte lgbturi

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Și cum ai ajuns de la 19 la 18?

-_-

| cfrtobias a răspuns (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

A calculat gresit ziua nasterii si acum a calculat din nou, sau ii era somn

| Alexia87991 a răspuns (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

Am călătorit în timp

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru Alexia87991):

Vad și eu ca nu trăiești cu picioarle pe pământ călătorește tu mult așa copilă.

| Alexia87991 a răspuns (pentru cfrtobias):

Eu zic să îți calculezi tu IQ-ul, nu îți va lua prea multlaughing))

| cfrtobias a răspuns (pentru Alexia87991):

Imi zici metoda ta de calcul? laughing poate al meu imi da cu eroarewinking

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Am văzut și întrebarea ta anterioara nu ma interesează foști tăi și relațile tale cu ei din trecut sau prezent este strict treaba ta cu cine umbli și ce faci dar trebuie sa înțelegi că nu toți sunt ceia ce se dau esi a fi ca sunt mulți sunt forte vicleni manipulatori și mincinoși eu vad un copil de 18 ani și un Pedofil de 25 ca mult nu mai are până acolo sigur dacă în prezent are 24 tu trebuie sa înțelegi ca nu-i de joaca cu asa ceva și nici de glumit și de loat în ras sau mișto nu știu în ce situație de alci cu conștința ta dar eu te vad enorm de inconștientă și vad clar ca nu gandești deloc faptul ca poți fi bwat jocorit folosită nu fi credulă și bătută în cap băgați mințile în cap și fi conștientă ca nu-i de deloc de joaca cu astfel de "Oamenii" uită-te câte cazuri de violuri sunt în fiecare în țară fete mulți mai mari ca tine sunt violate răpite pus în multe situație care nu ai habar câte se fac pe lumea asta și se întâmplă cu copii ca voi fără un pic de creier și conștința lipsite de rațiune esi singura loc buba și durere este dacă este diferența de vârstă o problema? DA ESTE! ca sunteți proste de bubuiți și nu va gândiți decât dacă este drăguț frumos înalt ochi lui... Tiktokul ala va lut mințile și nici bine nu împliniți 18 hop săriți în relați și când își bate joc de voi unul și altul de desfigurează pe viată atunci atunci abia atunci va vine mintea la cap si aia dacă va vine trebuie sa înțelegeți ca el este cu mult peste tine și el știe știr foarte ca nu este normal relație între tine și el căci ești doar un copil și el un pedofil în toată regula el o să-și bata joc de tine de nu o sa mai ești de tine copilă nu fi inconștientă du-te în mall cu prieteni tăi cu colegi tai la un suc vedeți un film între colegi de clasă ieși în parc cu colegele tale de clasă lasă rahaturile asta cu toți pedofili mascați în vârste de 24 de ani o groaza sunt ca el și pe străzi și caute proste ca tine și nu știe cum sale fraieresca sale ducă în pat și nu au o zi de muncă si drogaț cu fel și fel de vici și Dependențe bolnave trăiești copilăria ca sunt destule mămici în România de 18 ani nu ști cum sa faci și aw ramai gravidă? Ați loat orazna de tot!
-_-

| Celestina003 a răspuns:

Nu,nu este diferența dintre părinți mei este diferența de 6 ani, alții au diferența si de 10 ani.

| EliLeli a răspuns:

Fa 24-18 si afli singura.

| Iulianaiuli78 a răspuns:

Important este că ai peste 18

| Michele7 a răspuns:

Nu este.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru Michele7):

Ești Inconștient -_-

| Michele7 a răspuns (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

Inconștientă poate ai vrut să scrii.winking

| Ghostxs a răspuns:

Am citit undeva ca barbatul trebuie sa fie cu 3 sau 4 ani mai mare decat femeia, pentru a avea aceeasi gandire, deoarece baietiilor (barbatiilor) le ia mai mult pentru a-si dezvolta creierul. A, si daca nu stiai, daca tu ai 18 ani si el 24, e o diferenta de 6 ani.

| Alex272714 a răspuns:

Din moment ce ai pus intrebarea asta, banuiesc ca unei parti din tine nu ii convine diferenta. In final, conteaza sa fiti fericiti si sa va intelegeti.