| Aldutssss31 a întrebat:

Am 18 ani si sunt intr-o situație dificila.Acum un an si ceva mi-am facut o relatie cu un baiat care statea in Bucuresti cu chirie dar nu era din oras.Din cauza unor probleme a fost nevoit sa se intoarca inapoi in orașul lui(aproape 80 km de București). Acum sunt pusa in situatia de a alege între a sta cu el si mama lui care nu ma suporta si m-ar accepta doar din cauza fiului ei, sa stau cu ai parintii mei care se cearta mereu iar tata bea zi de zi si se poarta foarte urat sau sa plec in strainatate sa muncesc. Ultima varianta e ok din punct de vedere financiar însă nu stiu daca ma voi acomoda în alta tara.Voi ce ati face in situatia mea?

21 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pleaca in strainatate cu el

| sierra1 a răspuns:

"Am 18 ani...Voi ce ati face in situatia mea?"

școală. asta am face, școală!

| Swetlly122 a răspuns (pentru sierra1):

La 18 ani termina liceul poate a luat și bacul ce școlă sa mai facă? Sau poate te referi la facultate..nu vezi că bagi o grămadă de bani in facultate și nu poți ieși nimic ..mai ales că se și autoingelege că nu și ar permite

| sierra1 a răspuns (pentru Swetlly122):

" Swetlly122 : ce școlă sa mai facă? că se și autoingelege că nu și ar permite "

ai experiență vastă in cules de sparangel/căpșuni că o indrumi spre incultură?

| Swetlly122 a răspuns (pentru sierra1):

Nu drăguțo, dar urmează să încep facultatea sunt primul an și deja îmi dau seama că e inutila

| sierra1 a răspuns (pentru Swetlly122):

" Swetlly122 : urmează să încep facultatea sunt primul an și deja îmi dau seama că e inutila"?!

las-o baltă (pe școală) și vezi ce zice sparanghelul ăla

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Munca in strainatate e cea mai buna alegere, mai ales daca il include si pe el.
Veti locui acolo in timpul asta, iar cand va veti intoarce, veti avea bani cel putin de cateva luni de chirie, oriunde vreti voi.

| Sofer a răspuns:

Termina liceul și după poți pleca în străinătate.

| cristimihailov a răspuns:

Desi poate este cea mai grea solutie pe termen scurt, eu as pleca.

| Panamax a răspuns:

Cum naiba sa nu te acomodezi in alta tara?
Sunt de 10 ori mai avansati decat noi in orice domeniu.

| Panamax a răspuns (pentru Panamax):

Dar daca-ti plac manelele si mizeria nu o sa acomodezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te duci la scoala

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si unde sa stea biata fata pe strada?
A si specificat ca acasa la ea nu e de trait ca ai ei se cearta si tatal ei trage la masele!

Pai si in strainatate unde sta

Am si specificat sa vorbeasca cu o ruda sau o cunostinta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna
Eu sunt de parere ca ar trebui sa vorbesti cu el si sa plecati impreuna la o cunostita in strainatate pentru ca vei gasi mult mai usor de lucru daca nu ai deja asigurat de acea cunostinta si va veti cladi un viitor impreuna.
Cat despre maica-sa nu prea are de ales decat sa te accepte daca te muti la el doar nu te da afara din casa si daca te-ar da probabil nu ar accepta el.
Te pup si sper sa reusesti sa te acomodezi cu orice decizie ai lua
#wearestrong
#wearewomen

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu în locul tău nici n-aț mai sta pe gânduri și aș alege să plece departe de anturajul ăla toxic și de țara asta. Aș începe cu entuziasm o viață și o carieră nouă.
La fel îți recomand și ție.

| GouDidodino a răspuns:

Rămâi în țară și apuca-te de videochiat

| random1620 a răspuns:

Ultima varianta pare cea mai indicata. Iti construiesti o viata noua, iti faci noi prieteni, si mai scapi de probleme. Dar daca tu chiar il iubesti pe acel barbat poti sa te duci cu el acasa. Sau, daca si el te iubeste puteti pleca impreuna.

| random1620 a răspuns (pentru random1620):

Si in legatura cu acomodarea. Nu ti se pare ca va fi mai bine acolo descat aici?

| nicu991 a răspuns (pentru random1620):

La ce a relatat ea acolo se exclude categoric varianta "iubirii". L-a gasit pe fraier drept refugiu fata de situatia ei de-acasa si acum ca s-a mutat ala inapoi acasa nu mai stie ce sa faca.