| Elisa987 a întrebat:

Am 18 ani vreau sa ma mut din nou la parinţi mei pentru ca iubitul meu se comporta urât cu mine ei mi au spus sa am grija cu el dar nu i-am ascultat dar îmi e frica sa îi zic lui ca ne desparţim e şi agresiv.Ce aş putea să fac?

5 răspunsuri:
| 1onurSimion a răspuns:

N-au de ce părinți tăi să-i spună unui străin care le abuzează fata le agrează fata că își dorește să nu mai aibă de aface cu un Psihopat nenorocit. Ai face FOARTE BINE sa FUGI IMEDIATĂ DE ACOLO la părinți tăi fiindcă el Deja te-a făcut pachet. Îți este teamă să-le spui părinților tăi despre situația ta ce trăiești cu un monstru în casă ce-ți mănâncă sufletul și viața el nu este om de casă dacă este agresiv cu tine. Mergi la părinți tăi fără nicio teamă și fără nicio frică fiindcă părinți tăi nu sânt el ei sânt părinți tăi care ți-au dată viață pe lumea asta. Spune-i tatălui tău ce-ți face nenorocitul ăla să-l pună la punct tatăl tău fiindcă este clar că și bate joc de tine și te-a nenorocit de frica lui îți este teamă să vorbești cu părinți tăi.

| 1onurSimion a răspuns:

Dacă părinți tăi ar afla situația ta dintr-e tine și el cum te tratează și ce-ți face îți spun eu că n-ar mai fi de acord ca fata lor sa aibă de aface cu un Psihopat.

| 1onurSimion a răspuns:

Tu ești încă o fată FOARTE TÂNĂRĂ ai toată viața înainte de ce te-ai legat cu astfel de monstru la cap? Nu vezi câți este teamă de părinți tăi? Fără nicio justificarea? El te-a adus în halul în care să-ți fie teamă de propi tăi părinți să nu te mai poți deschide la părinți tăi să nu mai ți legătură cu părinți tei. El te izolează de părinți tăi fiindcă în felul ăsta face ce vrea din tine tu încă ești FOARTE TÂNĂRĂ nu ai nevoie de asemenea "om" lângă tine care îți face viața un iad dacă într-o zi îl apucă sechele? Gelozia ce te faci cu astfel de "om"? Nu-ți dai seama că este în stare să-ți facă rău din cauza la gelozia lui bolnavă nu vei că ai ajuns în stare să-ți fie frică să comunici cu părinți din cauza lui nu-ți dai seama că el te distruge? Scapă de el de urgență fiindcă cu astfel de "om" nu te așteptă decât o "viață" urâtă rău de tot ăsta nu este cu Adevărat om.

| Yaesmin a răspuns:

Că s-a uitat la,, Lacrimi de iubire".

| Cipi1212 a răspuns:

Cere ajutorul părinților tăi.