Incearca sa le povestesti parintilor tai situatia ca si cum s-ar fi intamplat unui prieten si vezi ce parere au, eventual intreaba-i si pe ei ce parere au, ce ar trebui sa faca prietenul respectiv. oamenii sunt mai ingaduitori cand e vorba de altii de obicei si pe urma intreaba-i ce-ar zice daca ai fi tu in acea situatie, si atunci vezi ce poti sa faci cu ei. oricum, situatia a ca din filme, dar poate nu ar trebui sa te grabesti cu casatoria, puteti sta impreuna un timp fara sa va casatoriti, sa vedeti amandoi cum e viata impreuna
Hey.Parerea mea e sa le spui cat mai curand, incepe prin a povesti despre relatia ta cu respectiva si spune-le ca o iubesti, ei chiar daca vor fii suparati pe tine o perioada le va trece, iti garantez eu numai ca gandeste-te bine inainte de a lua o decizie finala in privinta iubitei tale, daca ea nu a vrut o relatie serioasa si acum ca se afla la greu se agata de tine nu cumva te foloseste? oricum sa fii fericit iti doresc
Practic esti chiar tu un...copil inca! chiar daca ai 19 ani! nu o spun ca sa te simti jignit cumva dar asta e adevarul si ti-o spun din propria-mi experienta! esti prea tanar sa te "inhami" la cresterea unui copil ( care nu e al tau ) si la a-ti oferi dragostea unei femei care zic eu nu te merita iar in viitor cu siguranta te va dezamagi! nu fa aceasta prostie pentru a regreta mai tarziu. imi dau seama ca tu ai un suflet mult prea bun ca sa suferi mai incolo pentru o greseala datorata lipsei de experienta pe care o ai la varsta asta! stiu ca nu e raspunsul pe care l-ai asteptat dar... mai gandeste-te mai sfatuieste-te cu oameni cu mai multa experienta de viata pentru ca eu am senzatia ca tu doar crezi ca o iubesti.
Fa ce crezi tu ca e mai bine... daca o iubesti, inseamna ca trebuie sa o accepti asa cu copil cu tot si sa l iubesti ca si cum ar fi al tau
Esti sigur ca asta vrei sa faci? Adica, poate este o persoana extraordinara si ti la ea, dar e cam devreme la 19 ani. Puteti avea o relatie, o poti ajuta cu copilul. Incearca sa nu o lasi sa profite de tine, doar pentru ca doresti sa ii fi alaturi. Spune-le parintilor tai, ca vrei sa ai o relatie cu o fata, explica-le ce calitati are si cat de mult ti la ea si de-abia dupa aceea...ca are si copil.