Dragostea nu are varsta. Eu am 26 si iubitul meu 36. Mie personal nu-mi plac baietii ci barbatii. Eu nu vreau langa mine o persoana care nu gandeste matur si nu e responsabil, care inca viseaza si nu stie ce vrea de la viata. Cele mai multe dintre relatiile serioase intre persoane cu diferente, relativ mari ( in opinia altora) de varsta, supravietuiesc in timp.
1. Nu apropiaţii trăiesc relaţia ci voi doi.
2. Într-o altă întrebare ai spus că el e cu 13 ani mai mare. Ăăăh... 31-19 nu fac 13!
Nu lua in considerare vorba lumii,ea va avea mereu ceva de comentat! Mergi intotdeauna pe ce simti tu,pe ce gandesti tu, pe iubire, respect si intelegere.Chiar daca in timp apare ceva (ceea ce nu-ti doresc) nu ai ce sa-ti reprosezi, stii ca ai facut tot ce ai simtit atunci ca a fost bine pentru voi!
Nu mai te uita in gura lumii Conteaza ce crezi tu Daca va iubiti Doamne ajuta Daca lumii nu-i convine sa nu se mai uite Incearca sa ocolesti acei oameni
Acum nu, dar peste 10ani sigur vei vedea diferenta,daca nu intre timp! Am o prietena,tot Ramona, tot cu aceasta diferenta de varsta intre ei(ca si voi), care l-a parasit cand ea a avut exact varsta de 31 de ani! A plecat la Madrid la un baiat care e cam de vasta ei! Dupa o casatorie luunga, de 10 ani,in care a avut timp sa-si dea seama ca cei care i-au prezis ca nu va iesii bine,au avut dreptate! Deci succes, marita-te ca sa te convingi singura, insa, pacat ca vei pierde ceva timp din tineretea ta! Atentie insa...nimeni nu te judeca, doar te atentioneaza, sa vezi ca ai ochii larg inchisi!
E prea mare diferenta, acu tu stii cat de compatibili sunteti. Oricum daca vrei sa mergi inainte iti recomand sa nu accepti compromsuri. Inainteaza in relatie si in viata alaturi de el cu calm si ceva precautie.
Daca totul e roz, de ce mai intrebi? dpmdv e mare diferenta, i already have a daddy.
Daca asa este cum descrii in relatia voastra, de cele mai multe ori trebuie sa ignori prietenii, unii iti vor raul, altii poate ca stau la coada pentru a te cucerii. Mergi inainte cu relatia ta, daca va iubiti mult. Si mie mi-au auzit urechile ca este prea in varsta prietenul meu, dar noi 2 ne iubim pe deplin. Eu am 30 de ani si el 44 ani. Si la noi ne leaga fff mult inimile, suntem total diferiti ca si cultura si civilizatie, eu necunoscand prea bine limba, dar noi intre noi ne intelegem de 10 ori mai mult, astfel prietenii nostri nu inteleg acest lucru si uneori baga strambe. Ii luam in considerare? NU. Numai mai bine va doresc!
Daca va intelegeti atunci varsta chiar nu conteaza.Decat cu unul de 20 nefericita mai bine fericita cu cel de 30.Succes
Cei cu varsta mai inaintata stiu ce zic, poate la un moment dat ajungeti ca unul sa vrea familie, pe cand tu sa mergi la club Si atunci va fi inceputul sfarsitului. Valabil in general, nu 100% insa.
Diferenta de varsta este imensa, dar nu ii baga in seama comentariile stupide. Daca va iubiti cu adevarat cum zici tu nu conteaza varsta(de fapt niciodata in iubire varsta nu conteaza).
Daca va iubiti cu adevarat, nici n-ar trebui sa iti pui asemenea intrebari :)
Daca voi va intelegeti, va iubiti si va merge bine - restul chiar nu mai conteaza :D...intotdeauna au existat barfe si strambat de nas chiar si la "mirifica" diferenta de 1-2 ani, asa ca nu te mai mira, si nu le mai da atata atentie :D ________http://verze.ro__simtul umorului nu a murit!
Nu lua inseama parerea altora iubirea n-are varsta si diferenta dintre voi nu este asa de mare, fetele se dezvolta ma repede iar baieti mai greu deci este ca
Salut.Intr-adevar dragostea nu se bazeaza pe varsta, aceasta nefiind prioritara.Importante sunt sentimentele impartasite,dar totusi gandeste-te bine ca nu cumva o data cu inaintarea in varsta partenerul sa ''imbatraneasca'',iar tu sa tanjesti dupa un partener tanar de varsta ta. Pentru tine este un beneficiu,el avand o mai bogata experienta de viata,ceea ce te ajuta mult,dar cantareste bine situatia, euforia este mare, dar ia in calcul atat avantajele cat si dezavantajele.Va doresc numai bine!
Mama draga vad o gramada de idealisti, care se imbata cu apa rece; mai ramona? viata bate filmul si de cand traiesc si cunosc n cupluri cu diferente mai mici chiar de 10 ani, nici nu s-a pus problema daca se vor desparti ci CAND O VOR FACE>am pus si am castigat pariuri cam la 95% din cazuri.si nu pot spune ca asta ma face fericit.dar cine nu beleste ochii, si aci ma refer la barbati, mai tarziu belesc paula.ca voi femeile va gasiti unul de seama voastra sau mai tanar, ca dealde mucea sant peste tot.
Eu cred ca nu este deloc o problema din moment ce voi va iubiti.Nu trebuie sa va intereseze de gura lumii ci doar sa faceti in asa fel incat sa va fie bine voua. Daca exista respect si egalitate intre voi, diferenta de varsta este data la o parte, o spun pentru ca si eu sunt cam in aceeasi situatie si anume eu am 18 ani iar prietenul meu 29 iar totul merge perfect.Nu aveti de ce sa va faceti griji. Sper ca te-am ajutat catusi de putin...Mult succes in relatia voastra si sa va iubiti mult!
Buna Ramona, in primul rand
Apropiatii tai sa stii ca au dreptate! este prea mare varsta intre voi si diferenta o vei vedea peste cativa ani buni cand tu vei avea 29 si el 41. Atunci sa vedem placerea ta de a te tine de mana cu o persoana care se stie 100% ca nu va putea sa arate ca un tip de 29 de ani pe care ii vei avea la momentul acela si s ar putea sa lase de dorit. Lasa timpul sa curga inca esti tanara si nu trebuie sa iei decizii asa importante nu uita ca este viata ta si cand faci o alegere trebuie sa te gandesti de doua ori ca daca ii vei schimba ca pe sosete lumea te va arata cu degetul...
Succes in tot ce faci, Numai bine!
Pai Ramona este o diferenta foarte mare intre ani si poate astea nu le convinge.
Noi,femeile,cautam un barbat matur, care sa ne ofere protectie si sa iubeasca sincer. Drept sa iti spun intre mine si sotul meu sunt nu mai mult si nici mai putin de 10 ani(eu am 21 el are 31)...ne cunoastem de 4 ani, locuim impreuna de un an si jumatate, iar anul acesta facem pasul cel mare(casatoria oficiala)...la inceput poate te gandesti la diferenta aceasta dintre voi,dar sincer pe parcurs iti vei da seama ca nu conteaza, daca te iubeste si iti ofera dragostea de care ai nevoie uiti de diferenta. Uneori un barbat matur face mult mai mult decat unul de varsta ta, el stie cum si cat sa ofere
Ioana300 întreabă: