Nu te mai gandi la greseala, tu ai ales deja numele! Nu mai da inapoi, e un nume dragut chiar daca e neromanesc. Serios, e superstitie, doar daca era urat trebuia sa il schimbi. Lasa-l asa. Si bafta, sper sa va bucurati de ea! Macaronarii vor pronunta numele asta asa cum se aude si suna chiar mai frumos decat in engleza unde pronuntia e tot pe acolo dar putin diferita.
Renesme voastra o fi blonduta? Daca-i mai brunetica, seamana pe tatu-sau.
Nu, e un nume frumos, special si cred ca si rar. Pana la urma e alegerea familiei, nu a strainilor. Deci n-ar trebui sa-ti pese de ce zic altii.
Or sa rada copiii din clasa de ea, ca parintii i-au pus numele unui personaj din Twilight. Macar de-ti alegeai o drama de Shakespeare... Dar Twilight...
Daca si familia a fost de acord, nu e nici o problema, e un nume frumos american
Mie una mi se pare un nume stupid. Bine, eu nu-s fana Twilight, dar am vazut filmele, si atunci cand am auzit acest nume, mi-am spus ca Meyer aia, nu prea are imaginatie . Pacat, pentru ca numele celor doua mame, Renee si Esme, sunt reusite dar combinatia dintre ele e dezastruoasa. Parerea mea!
Nu, ca numele nu trebuie neaparat sa placa celor din jur. Iar Renesme e un nume destul de special.
Chiar contează ce cred ceilalți? Îți dau oamenii de mâncare? Lasă-i în pace, că până la urmă ție trebuie să-ți placă. Dacă n-o să-i placă copilului, o să și-l schimbe când o să fie mai mare. E adevărat că Twilight n-a fost o serie reușită, dar mai sunt oameni care poartă numele ăsta, așa că nu te panica. Sănătate!
Nu! Cred ca e un nume foarte frumos! E mai deosebit. Cei din jur nu sunt familiarizati cu numele de genul si de aceea li se pare ciudat. Nu cred ca ar trebui sa te intereseze ce zic ceilalti atata timp cat voua va place!