| aname a întrebat:

Am 2 grupe de prieteni. una e formata din 2fete "fraierele clasei. iar cealalta formata din cateva fete super coool. dar cele doua grupuri se detesta din inima. ce sa fac? pe cine sa aleg?

Răspuns Câştigător
| DenysaDulcika a răspuns:

Mereu iti alegii prieteni dupa cat iti sunt de prieteni nu pentru ca sunt medele sunt cool sau cine stie ce. Daca iti sunt prietene adevarate nu te pun sa alegi, totul consta intr-un lucru: sinceritate. Daca au fost sincere pe parcusul acestei durate cat ai fost la ele in grup atunci nu te-ar pune sa alegi.

4 răspunsuri:
| PяInCєSs a răspuns:

Cel mai bine e sa ramai intre sau ai putea chiar sa incerci sa ii impaci, daca ele iti sunt prietene adevarate nu te vor pune sa alegi, totusi daca vreuna din ele te va pune sa alegi, alege pe cealalta fata pentru ca aceea iti e prietena mai buna care s-a multumit cu ce a primit si nu a avut prtentia sa te aibe doar pentru ea happy asta e parerea mea happy Bafta

| Radu18 a răspuns:

Eu zic sa ramai cu fetele super cool, dar tu alegi ce vreiwinking

| Pufuu a răspuns:

Stai cu amandoua.
Daca cele din grup iti sunt prietene, nu te vor pune sa alegi.

| skuMpik_9585 a răspuns:

Pai gandeste-te bine la care ti mai mult sau ne e neaparat sa alegi si eu fac parte din 3 grupe si tot asa se detesta dar incerk sa ma impart sa fiu cu toti 3big grin.incearca poate reusesti daca nu atunci gindestele la care ti mai bmulttongue