Eu muncesc am un slariu decent copiii nu duc lipsuri acum sunt în concediu maternal plătit, şi ziceai tu de avort nu am vrut să fac pentru că îi iubesc mult pe toţi 3 sunt copiii mei
Se pare nu stii ori citi ani ai tu, ori citi ani au copii tai
Daca ai avea 20 de ani, ce matemetica faci tu, ca sa spui ca copilul cel mai mare are 5 ani si l-ai nascut la 17 ani?
Nu stiam ca 20 minus 5 fac 17, dar cine stie, poate inventezi tu acum ceva nou.
Ce sa faci sa te impaci cu parintii tai? Tocmai ca ideea nu este sa te impaci cu ei, ar trebuie sa iti cauti barbat, macar pe unu din cei cu care ai copil si sa cresteti impreuna toti copiii,
Dar avand in vedere ca is 3 tati, nu prea vad care sar baga sa mai stea cu tine.
Daca credem ca esti o rusine pentru parintii tai? Nu esti o rusine, esti cea mai mare rusine iai distrus si in acelasi timp te-ai distrus si pe tine, cu alte cuvinte esti o distrusa
Sau esti un distrus care a intrat pe aici ca se plictiseste si nu stie ce sa invenetze, crezind ca tare esti tu, ce povesti de 2 lei spui
Amice esti jalnic, pune mina si da cu o matura, fate util pe undeva.
Pai la modul serios mă refeream, nu o va lua niciunul. Pentru o noapte, or lua-o câțiva, dar nu cred ca un bărbat s-ar lega la cap cu copiii altor 3 bărbați, cu toate pensiile alimentare din lume, pe care oricum, ma îndoiesc ca le primește de la vreunul din tații copiilor.
Eu cunosc femeie cu 3 copii căreia i-a murit soțul, și si-a refăcut viața văduvă fiind, așa mai merge sa o iei, nu are femeia nicio vina ca i-a murit bărbatul, și merită să își refacă viața, dar situația tinerei care a postat, e cu totul altceva. Nu ma înțelege greșit, și ea merită și are tot dreptul sa își refacă viața cu cine vrea ea, dar acum ii va fi mult mai greu, si-a îngreunat singura viața din cauza deciziilor proaste privind bărbații și lipsei de educație sexuală. Poate măcar de acum încolo va lua decizii bune, cine știe.
Oricum dezbatem degeaba, cel mai probabil este troll.
Ai incercat sa faci relatii, probabil, dar pana la urma nu a mers nici o incercare, atata paguba. Ai trei copii, sa-ti traiasca, eu cred ca esti avantajata fata de cei ce nu au nici un copil, pentru ca au asteptat sa poata creste copilul perfect. Ai copii, dar nu esti sub dominatia nici unui barbat, al doilea avantaj. Tine-te de munca si ai sa ii poti creste. Parintii te vor accepta in viitor, ca sa poata avea nepoti. Acum sunt tineri, nu se gandesc la nepoti, dar peste zece ani, se schimba calimera. Curaj! Tot hate-ul primit in celelate raspunsuri e nul si neavenit, eu ii cunosc pe oamenii astia, din raspunsurile si intrebarile lor; nu sunt multumiti cu situatia lor. 1. Nu mai cauta barbati, ca nu ai sa gasesti. 2. Nu lua in seama ce zice lumea, caci nu sunt sinceri, fac parada de moralitate pentru ca de fapt sunt imorali, dar in sinea lor te inteleg. 3. Concentreaza-te la munca si la cresterea copiilor. Succes iti urez!
In calitate de parinte de fata, si chiar imi pasa de asta mica, tind sa te contrazic. Daca imi vine cu burta la gura, o sa o ajut sa obtina pensie alimentara sau cu avortul, e alegerea ei, dar nu o sa ii cresc eu copilul in nici un fel. Da, o sa il mai tin poate in vacante sau cand are nevoie, DACA AM POSIBILITATEA - si nu ma refer neaparat la partea financiara, cit a timpului, dar nu o sa devin sclavul greselilor ei. Despre gura lumii, ma doare la un metru in fata...
Bai, trist e ca sunt o gramada de situatii de astea si nu cred ca e troll. La modul serios, depinde de ea cum o sa creasca ca om de acum inainte. Uite, eu am un copil al meu care e cu fosta nevasta si acum as putea sa ma bag in relatii cu - una bucata divortata de 4 ori si cu un copil de varsta mea aproape, mai in varsta ca mine cu vreo 17 ani, una mai mica ca mine cu vreo 7, un copil pre-adolescent, foarte ok din cam orice punct de vedere, poate prea ok pentru mine, dar extrem de implicata cu ala mic si cu jobul, si una mai mica decat mine cu vreo 5 ani, cu care rezonez la o gramada de chestii, si are doua fete, una abia intra la scoala, si cealalta de liceu, cu doi barbati diferiti. Crezi ca ma intereseaza in vreun caz numarul de divorturi sau de copii/cu citi barbati sunt facuti? Ma intereseaza prezentul si viitorul. E atit de simplu. Bine, in cazul de fata, biata fata pare si putintica la minte (sau nah, e troll, cum zici tu).
Ce e ala salariu decent? Pensii alimentare iei pentru ei, daca nu ai ramas cu nici un tata? De ce nu ai ramas cu nici unul? Ai zis ca traiesti undeva la tara. Cind vor fi toti trei la liceu si ulterior poate vor vrea facultate, sau sa plece sa lucreze undeva in civilizatie, iti vei permite sa ii sustii?
Dar de unde stii tu ca ii sta mintea doar la sex? Doar la sex se gandesc unii barbati, mai ales pusti infantili ca tine, care ti-ai pus in nick ''69'' de doua ori. Vezi ca iti vede maica-ta nick-ul, mai Raducu. Unde vezi ca nu pricepi, nu te baga, ca te faci de ras.
Mai baga la pacanele, si lasa moralizarea. Are serviciu, oare tu o sa ai vreodata? Ce ai bine, sa ai trei copii prea devreme sau sa ai o adictie, cum ai tu?
Parca e mare lucru, sa nu ramana un barbat cu o femeie. Barbatii nu vor angajamente dificile. Da, o sa ii poata sustine. In Romania facultatea e platita de stat, daca esti capabil.
Macar ea nu a crezut ani de zile ca trebuie sa construim o ambasada pentru extraterestrii, ca tine. Nu te supara, nu o spun cu rautate. Si eu am fost victima unui cult, candva. Partea cu matematica si posibilitatea de a fi troll, raman valabile. Stai linistit, ca nu a distrus nici un parinte; parintii ei sunt bigoti si traiesc in cultura rusinii, asa e la tara.