Mersul la chef e pentru betie, sex, droguri. Doar lumea nu merge ca sa stea pe scaun sa asculte muzica. Ai prieten si respectul pentru el e sa nu mergi la discoteca doar daca nu mai esti cu el
Scuza-ma ca te jignesc inapoi, dar cum dracu poti sa gandesti asa? cum poti sa ai asa mentalitate inapoiata si gresita? cine ti-a creat tie perspectiva asta TOTAL gresita despre discoteci?(nu ma refer la cluburi care contin stripteuse, sau cluburi de meetinguri) Eventual doar daca ai 40+ si toata viata ai stat inchisa in casa de frica sa nu te rapeasca/violeze cineva.
Deci presupun ca intrebarea este cum sa ii faci pe parinti tai sa nu mai fie asa de stricti, treaba e ca orice parinte este strict cu copilul lui, mai ales cu tine fiindca esti fata, baietii sunt baieti, si eu am tot 20 de ani si eu mai frecventez discotecile, insa nu mereu fiindca in mare parte nu am cu cine sa merg fiindca singur nu prea am ce face si eu am patit acelasi lucru ca si tine, mamei mele nu ii pica prea bine ca ma duceam la discoteca si erau discutii pe tema asta, pana cand am facut-o sa inteleaga ca eu nu sunt genul de om sa imi pierd viata si mintea prin cluburi, ma duc sa scap de anxietate si sa incerc sa nu mai fiu asa de retras, mai ales daca mai e cineva cu mine imi prinde si mai bine, incearca sa vorbesti cu mama ta in mod serios si sa ii explici care e treaba.
Și cu ce ai vrea să te ajutam noi? Sa o cautam pe maica-ta si sa ii spunem sa îți ofere mai multa libertate? Te plângi precum o adolescentă. Sunt părinții tăi mai protectori. Și eu as fi la fel când vad câte se întâmplă în România asta. Uite cazul de la Caracal și cate și mai câte. Iar eu sunt bărbat, am aproape 30 ani și ultima data când am intrat în club s-a întâmplat să ajung la urgente și apoi la politie pentru declarații. Pe atunci aveam o iubita și s-au găsit niște cocalari să se lege de prietena mea... Ne-am luat la harță și am primit și un scaun de bar în cap. Crezi că e fain la club? Toți drogații își fac veacul pe acolo. Nu am mai mers de atunci, dar iubesc muzica EDM, Techno și ce se mai asculta prin club. Ma rog, nu toate cluburile pentru ca unii asculta manele. Dacă vreau distracție merg la UNTOLD. Nu club unde e țigănie sau fițe de doi lei. Lasă cluburile astea, mai bine o petrecere retrasă ca între prieteni e mai ok.
Și mai lasă lauda asta "că ești copil exemplu". Am cunoscut mai demult un băiat tot asa exemplu ca și tine. El era din părinți buni, părinți de avocați. Dar uite ca din diferite motive a crescut în casa de copii. A făcut și o facultate, iar prietene avea una și una. Pana într-o zi când a dispărut și m-am întâlnit abia după 3 ani cu el.
A fost închis 3 ani pentru posesie de stupefiante și pentru ca a vândut altor persoane. Având nevoie de bani, a început să vândă droguri. Uite băiatul bun și lăudat cum a ajuns la pușcărie. Asa poți ajunge și tu dacă nu îți bagi mințile în cap.
Iti recomand o chestie! Zile parintilor tai ca daca nu inceteaza vei pleca de acasa! Dupa daca nu te ia in serios pleaca! Intparcete la ei peste cateva luni/ani si daca nu inceteaza pleaca si nu te mai intoarce la ei pentru ca nu te merita!
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: