Poate ca nu iti plac alea mai mici ca sunt niste imature pline de fite. De unde naiba sa stim noi.
Exact asa sunt si eu lol...bn imi palc si astea mici de 17 ani dar si alea de 30 de ani.
Salut, și eu am 17 ani și mă atrag "mămicile " de la 19-20 pana la 25-26, probabil ai atracția asta pentru că tu ești în căutare de o persoana care să te înțeleagă iar tu prin vârsta pe care fetele de care ești atras o au înțelegi experienta acestora de viață,cauți experiență din partea unei femei,probabil ești mai familist,vrei ceva mai serios,ai chef de ieșiri dese și nocturne etc. Ai nevoie de o femeie fără responsabilități, o femeie care să te provoace, sa știe ce vrei, una cu experiență cum spuneam. Probabil asta e atracția, și cu siguranță una mai mare te va înțelege mai bine decât o minoră sau una de 19-20. Baftă
Nu stiu ce sa iti spun bro, poate as fi putut sa iti dau un raspuns mai precis daca si eu as fi foat in aceeasi situatie, dar mie imi plac fetele mai mici decat mine cu maxim 2-3 ani, apropo si eu am tot 20 de ani, dar poate tu cauti o relatie mai serioasa si care sa dureze, si poate cauti o femeie mai responsabila si cu experienta, decat o pustoaica, care poate oricand sa ti-o fure altul, dar asta cred doar eu. Nu stiu daca ti-am fost de ajutor, dar nu prea cred ca am fost, deci... BAFTA!
Pentru inceput, cand ai spus "fetele mai in varsta" m-am gandit ca-ti plac alea la 30-40 de ani, nu cele de 24-26, pentru ca nu-s deloc in varsta, sunt doar ceva mai mari ca tine, dar nu cu mult.
Totusi nu vad unde-i problema? Ca nu-i lege nicaieri ca nu poti sa fii cu o fata mai mare sau mai mica, atata vreme cat este si ea majora.
Esti atras de femeile de acest gen pentru ca, din punct de vedere psihic, ai aceeasi varsta ca ele. Esti o persoana mai matura, iar fetele de varsta ta nu reprezinta un mister pentru tine, dar este in regula. Femeile de la 25 in sus te vor invata multe lectii.
Sa stii ca nu e ceva nou ca unui băiat să-i placă fete mai mari ca el. Ce, fetelor nu le plac băieți mai mari ca ele? Asta de ce nu e ciudat?
Nu cred că e vreo problemă cu tine. Poate ai o gândire mai matură și te uiți după fete mature, sau poate alea de 25 sunt mai atragătoare, mai,, bine făcute", mai deștepte, știu eu
Problema e că dacă te îndrăgostești de o fată cu cinci-șase ani mai mare nu poți fi sigur că și ea se va îndrăgostii de tine. Adică, când tu abia te nășteai ea mergea la școală.
Am întâlnit totuși fete care s-au îndrăgostit și chiar s-au căsătorit cu băiteți mai mici la ani decât ele. Mama e cu vreo șase luni mai mare ca tata. O prietenă e cu vreo șapte ani mai mare ca soțul ei. Alta cu patru ani ș.a.m.d.
Deci nu cred că e ceva ciudat. Până și actorii au jucat cu fete cu vreo 5-10 ani mai mari.
Baftă în continuare!
Si mie imi plac astea mai in varsta sunt mai ieftine au tarif mai mic asa e, eu am facut-o cu una de 37 de ani dar nu prea stia meeserie asa ca am dato afara de pe balcon asa ca a sarit de la etajul 9, poate ca asaa esti tu, asta e man