| Valentina21213 a întrebat:

Am 21 de ani am o sora de 6 ani și un frate de 5 luni uneori mai merg în vizita la părinții meu sa îmi vad fratele și sora iubitul meu e de acord și vine și el cu mine mereu el e singur la părinții și ar fi dorit sa aibă și el un frate sau sora el mă înțelege perfect de ce îmi iubesc fratele și sora și el sta cu ei când merg la ai mei eu cu el urmează sa ne căsătorim suntem împreună de 3 ani ne iubim el e cel mai bun, ma sprijină ma iubește, dar părinții și bunicii lui tot se baga în relația noastră și îmi zic ca nu sunt potrivita pentru el pentru ca încă mai merg sa îmi vizitez familia el mereu le spune sa ma lase în pace pentru ca pentru el nu contează asta pentru
ca și el vine cu mine cand mearga ai mei și ma iubește nu locuim cu ai lui locuim în apartamentul nostru dar as dori ca ei sa nu se mai bage în relația noastră. Ce e de făcut ca ei sa nu se mai bage în relația noastră? Credeți ca e un lucru rău ă el e de acord sa îmi vad fratele și sora și sa am grija de ei? (asa zic părinți iubitului meu) Dau funda

1 răspuns:
| Kufu95 a răspuns:

Atâta vreme cât pe iubitul tău nu îl deranjează faptul că tu te duci să îți vizitezi fratele și sora și chiar se implică în asta și îl încântă nu văd de ce părinții lui și buincii lui se bagă în deciziile voastre.