| LauraSofia456 a întrebat:

Am 21 de ani iubitul meu ma cerut în căsătorie eu am un frate care are 8 ani și îl cresc singura și aseară ma întrebat ca dacă îl voi părăsi dacă eu o sa ma căsătoresc e fratele meu nu îl voi părăsi niciodată. Cum sa îl fac sa înțeleagă ca îl iubesc mult și sunt mereu aici pentru el?

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Zii sa vb si iubitul tau cu el sa ii explice ca nu te ia de langa el

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Presupun ca iubitul tau stie ce insemni pentru fratele tau, mai exact ca nu te poti desparti de el, si va trebui sa stea cu voi.
Asa ca, doar ii explici fratelui tau ca va fi familia mai mare.

| ioana748 a răspuns:

Oare de ce iubitul nu l a cucerit pe fratele tau cel mic, astfel incat sa aiba incredere in el?
Mie imi da cu virgula,

| Cipi1212 a răspuns:

Ii este frică. Doar pe tine te are.

| Miranjacanela40 a răspuns:

Înainte să te căsătorești trebuie să stați de vorbă serios să înțeleagă faptul că fratele mai mic intră la pachet și că vei avea grijă de fratele tău cel puțin până la vârsta de 18 ani.

| bannedMF a răspuns:

Are 8 ani, nu stiu cat va intelege dar ii explici ca vei avea grija de el, plus ca tu esti adult iar pentru tine asta este important. Trebuie sa faci pasul asta iar dupa vei avea chiar mai mult timp sa stai cu el pentru ca vei avea un barbat care va mai avea grija de lucruri prin casa (sa fie si el de acord cu asta)

| LauraSofia456 explică:

Ma acceptat cu fratele meu și el și părinți lui nu el îmi spune asta fratele meu mai mic îmi zice mereu dacă îl voi părăsi dacă ma casatoresc

| MarianWLF a răspuns (pentru LauraSofia456):

Am citit eu gresit imi cer scuze.
E micut si poate nu intelege prin explicatii dar va intelege ca nu e in pericol daca relatia voastra continua la fel ca pana acum si are parte de afectiune, nu iti face griji ca se va linisti.