Daca o iubesti cu adevarat si ea te iubeste pe tine, si tot ai asteptat pana la varsta asta de ce sa nu mai astepti putin, poate la un moment dat o sa va si casatoriti si ar fi foarte frumos sa te pastrezi pana atunci. Nu te grabi, deocamdata straduieste-te sa o cunosti cat mai bine, iesiti impreuna, plimbati-va etc si vei vedea cu timpul cum evolueaza lucrurile. Numai bine!
Numai tu stii raspunsul, nu noi.Cand te simti tu in stare, cand esti pregatit. Daca nu, dai inainte cu tupeu. Nu privii ca pe un capat de tara.
Pai ce sa zic nu e rusine sa fii virgin parerea mea faza e cat de pregatit esti sa o faci daca o faci asa sa fie facuta, mai bine stai linistit in banca ta pierzi ceve frumos, prima data e bine sa fie ok sa nu ai remuscari sa zici ca nu esti bun de nimic si de astea, prietena ta te refuza ca nu e pregatita ca e virgina si ea sau ca stie ca esti virgin si de asta nu vrea, nu stiu care e adevarul aici, eu as zice ca dake virgina si ea sa mergeti undeva unde sa nu va intrerupa nimeni sa fiti doar voi 2 fara stres si eventual ceva muzica in surdina si apoi sa ma sarutati romantic si sa va lasati dusi de val nu are cum sa nu iasa bine, inca ceva nu te gandi ca esti virgin nu te stresa nu are rost, ia incearca sa vezi, sunt fata si am fost mai fricoas ca tine de prima data si a iesit ok am uitat ca sunt virgina si mi-a iesit din cap ca nu stiu face nimic si a iesit perfect incearca si tu bafta
Felicitari eu am 26 si am ratat mult mai multe.De ce ai sa intrebi
pai deoarece simteam ca nu e de mine si nu ar iesi nimic bun din asta, ori fata era combinata ori voia ceva de-o noapte iar eu nu sunt de acord sa ti-o vari prin toate crapaturile doar pentru ca iti joaca tontora hormoneii ci trebuie sa te stapanesti ca doar asta de difera de animale
, pana gasesti ceva pentru tine(parerea mea)
.
Mda in ziua de azi e cam rusine sa zici ca la 21 de ani esti virgin...ca no...
Da nu ar trebui! Lasa tot raul spre bine!:*
Salut daca te arde tare sa ti-o pui nu mai rata nicio ocazie, sau du-te la bordel, sau ce e al tau e pus deoparte si poti sa mai astepti ce vrei tu cum ar fi femeia potrivita care sa te inteleaga si sa te ajute. dar asta s-ar putea sa mai dureze
pupici
Nu e o rusine bv tie ca ai reusit sa te mentii atata timp, nu exista o varsta la care trebuie "sa o faci" neaparat
e mult mai bine asa partenera daca e una potivita te va aprecia pentru asta crede`ma
si inca ceva normal ca refuza dar trebuie putin insistat pentru ca u se lasa cu una cu doua
lasati`va dusi de val (parerea mea)