| Ana3099 a întrebat:

Am 21 de ani sunt căsătorită cu un bărbat care are 40 de ani sunt căsătorită cu el de la 18 ani eu nu îl iubesc părinți mei mau obligat sa ma căsătoresc cu el pentru bani eu nu îl iubesc și se și comporta urât cu mine vreau să divorțez dar părinți mei au zid ca dacă bag divorț nu mai sunt fata lor ce să fac? Ce sfaturi aveți pentru mine?

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai 40 de ani, ce mama naibii!
Ar trebui sa fii mai matură in gandire, ca sa iti faci viata asa cum ti-o doresti.

| Annie92 a răspuns (pentru darrio2007):

Are 21

| darrio2007 a răspuns (pentru Annie92):

Ups, greseala mea.

| Violleta2022 a răspuns:

Voi sunteti tigani?
Ca nu mai acolo se vand fetele pe bani buni, platiti parintilor.
Cat despre divort, ai mare grija cu legile tiganesti ca nu se permite asa ceva. Discuta cu bulibasa/ tatal tiganilor si vezi daca accepta divortul samd.

| Ana3099 explică (pentru Violleta2022):

Nu nu suntem țigani doar ca ai mei mau obligat sa ma căsătoresc cu el pentru ca e bătrân și când o sa moara să îi iau eu toți bani suntem români

| Violleta2022 a răspuns (pentru Ana3099):

Asta nu se poate intampla la romani sa te oblige parinti sa te mariti, ca legea nu permite parintilro asa ceva, apoi tu ai fost vanduta, nu obligata, odata ce ei au primit bani cand te-au vandut acelui barbat.

| TimberWolf a răspuns:

Vezi ca nu ai deloc imaginatie, te dai singur de gol dupa numele pe care le pui de fiecare data aproape la fel Ana3099, gina456 sulea123 adrian447, etc.
Mai ia si tu o pauza, nu ai viata chiar deloc? iesi afara vezi ca soarele ajuta la sanatate.

| Annie92 a răspuns:

Eu spun să fii un pic calculată aici. Eu am trecut prin divorț și e un pas mare. Tu trebuie să te pregătești pentru asta. Pune bani deoparte și caută un job de orice fel ca să te poți susține financiar în momentul în care pleci. Apelează la un avocat bun ca să îți apere drepturile. Părinții tăi vor înțelege cândva dacă ei te iubesc și îți vor binele cu adevărat. (Altfel părere mea e ca te exploatează) Pare ca ei au un interes financiar aici deoarece zici ca te-au obligat. Posibil sa nu te susțină sa faci pasul asta. Tu ascultă-ți intuiția. Nu poți să fii într-o relație cu cineva pe care nu îl iubești și care pe deasupra te tratează urat. Dupe ce îți strangi ceva bani eu zic să pleci fără să anunți ca să nu ridici suspiciuni sau să eviți ca el să devină nervos și să te agreseze în vreun mod.