| Ana3099 a întrebat:

Am 21 de ani sunt căsătorită de 2 anul cu un bărbat mai mare are 40 de ani el se comporta foarte urât cu mine mă agresează fizic vreau să divorțez dar îmi e frica de el are foarte mulți bani părinți mei au luat 3000 de lei de la el să cumpere mobila și nu au mai avut bani să îi dea înapoi și mi-au zis ca trebuie sa ma căsătoresc cu el ca e băiat,, bun,, muncitor nu suntem romi sau țigani suntem români din cauza părinților mei mam căsătorit cu el.Cum pot scăpa de el pentru ca nu mai pot? Ai mei nu sunt de acord cu divorțul și n-am unde să mă duc ce sa fac? NU sunt de acord cu divorțul părinți mei ca nu au nici acum bani aia să îi dea înapoi și mau casatori cu el sa îi iau eu toată averea după decesul lui.Ce să fac în situația asta? Îmi doresc să scap de el și sa duc o viață normală

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Te-ai maritat din interes, acum rabda sa primesti!
Daca barbatul tau te agreseaza fizic, atunci are ceva motiv!
Discuta cu el si conformeaza-te la cerintele lui!
In orice casnicie exista neintelegeri, dar secretul este in discutii si acomodarea fata de cerintele fiecareia.
In caz contrar, chiar daca divortati, vei ramane aproape fara nimic, doar cu amintirile!

| Violleta2022 a răspuns:

Exista Medic legist de unde poti scoate certificat medico-legal si apoi Politie, unde poti face plangere impotriva lui, apoi depui cerere de divort la Tribunal.
Parintii tai nu au nici o importanta sau infleunta in acest caz, ca esti majora si poti face numai ce doresti tu.

| gabicoo a răspuns:

Mergi în pădure, culege câteva ciuperci (să fie negre sub pălărie) și gătește-le. Tu mănânci o lingură - restul le faci cu ou și i le dai lui să mănânce. Așa îi moștenești toată averea.

| johnnny123 a răspuns:

"mau casatori cu el sa îi iau eu toată averea după decesul lui"

Tu realizezi cât de stupid este "planul" ăsta? Are 40 ani, deci poate foarte bine să mai trăiască încă 45 de ani. Chiar merită să trăiești o viață întreagă de abuzuri, frică și umilințe ca să moștenești trei lei când vei avea 65 de ani?

Divorțezi și-ți vezi de viața ta, indiferent cât de frică și cât de greu ți-ar fi.

Iar părinții tăi care te-au forțat să te căsătorești cu un bărbat agresiv pentru 3000 de lei sunt niște cretini cu care ai face bine să reduci cât mai mult contactul chiar și după ce divorțezi. Sub nicio formă să nu te întorci în casa lor.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu ar fi trebuit să te măriți cu un bărbat de 40 de ani.

| UnchiulRamiz a răspuns:

Te vreau lângă mine :* De unde ești?