| Lily23466 a întrebat:

Am 22 de ani sora mea are 18 ani şi o fata de un an ea locuieste în vechiul apartament al meu şi al sotului meu noi acum ne-am mutat si stam la casa problema e ca ea vrea să îl ierte pe fostul ei iubit care a parasit-o eu i-am zis ca nu e o idee buna o va parasi din nou.Cum sa o fac sa aiba incredere in mine si sa ma asculte? E sora mea îi vreau binele

8 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Daca sora ta nu se convinge singura nu ai cum sa ii schimbi parerea, ii vrei binele inteleg dar pana nu dam cu capul sa ne convingem singuri nu prea tinem cont de sfaturile din jur.

| Violleta2022 a răspuns:

Increderea odata pierduta, nu se va recapata niciodata.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Dar de ce nu are incredere in tine?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Salut, eu am o Dacie albastra, n-am gagica dar vorbesc cu cineva si alteori plec din tara, dar cred ca tu stii cel mai bine ce si cum trebuie sa discuti cu sora ta.

Lasand gluma, poate ar trebui sa vorbesti direct cu puta mica ala, sa vezi ce are in cap. Spune-i surorii tale ca vrei sa vorbesti cu el, cheama-l la tine la o cafea. Spune-i prieteneste ca vrei binele surorii tale. Poate ca de rusine, se va comporta mai ok.

| ioana748 a răspuns:

Esti un om deosebit ca ai grija de sora ta si matura pentru varsta ta.
Poti vorbi cu sora ta despre stima de sine, despre increderea in ea insasi, despre faptul ca merita un barbat de nadejde in viata ei.
Sa scrie pe o foaie cu ce vine iubitul in familie, ce aport va aduce, in afara de sex, ca am inteles despre asta.
Dar mai sunt si altele, precum : respect, participare materială, salariu, responsabilitate fata de copil, afectiune, comunicare, bun simt si daca pot creste impreuna si la propriu si la figurat.

| Cipi1212 a răspuns:

Spune-i surorii tale că acel băiat nu merită efortul.

| adryang78 a răspuns:

Nu prea ai ce să faci, dacă ea s-a decis să-l ierte. Ai încercat, n-ai reușit, nu mai insista, altfel riști s-o întorci împotriva ta. Chiar dacă e o decizie proastă, este a ei și și-o asumă. Capul face, capul trage.

| bannedMF a răspuns:

Este dificil, daca nu are incredere acum va fi putin probabil o sa faci sa aiba incredere in urmatoarele zile/saptamani.

Ce sa faci este urmatorul lucru

O iei de o parte, ii explici, ii spui ca nu este o idee buna iar dupa o lasi pe ea sa decida.

Daca alege prost, este adult, este decizia ei si trebuie sa o suporte

Porma daca vine si plange la tine ii spui ca ai avertizat-o si nu te-a ascultat si o lasi sa suporte consecintele.