| MadaMădalinamada567 a întrebat:

Am 23 de ani, m-am desparţit recent de iubitul meu, mă ştiam cu el de o luna, m-am gândit să îmi fac o noua relaţie însa mi se pare ca e prea devreme. Ce pot face în situatia asta? Credeţi ca e devreme să îmi fac relaţie nouă?

5 răspunsuri:
| Crackman a răspuns:

Este important sa nu stai mult dar nicnu poti sa zici ca ai avut cine stie ce relatie ( 1 luna ) cand ai lucruri de peste ani (5-10) atunci ai nevoie de stat si reflectat. Cu timpul iti faci tabietul tau si o sa vrei pe coneva la fel dar nu exista asa ceva, imp este sa nu umblii nici prea mult ca se raspandeste vorba ca umbli mult. Cel mai sigur este sa stai tu cu tine si sa iti pui clar ce anume vrei in perioada asta. Orice fapta efectuata acum poate avea efecte si peste ani asa ca este foarte serios sa fii constienta de orice alegere pe care o alegi

| Miruna333 a răspuns:

Asta depinde de tine si doar de tine. Depinde de ce simti tu. Daca esti pregatita sau nu. Nu asculta de,, societate'' ca e prea devreme sau alte prostii, conteaza daca tu simti ca este devreme

| aaanamariaaa a răspuns:

Dacă întâlnești pe cineva și îți este drag și vrei sa va cunoașteți și poate evoluează cunoașterea într o relație, atunci nu este devreme. Dar, dacă vrei doar sa îți faci o relație numai ca să nu fii singura, sau ca să demonstrezi ceva fostului, atunci nu merita. Chiar dacă el deja are o iubita.

| adam7 a răspuns:

Cred ca ești foarte superficială când spui iubit și într-o lună v-ați si cunoscut si v-ați și despărțit.
O relație nouă se face când e momentul si ocazia, poate mai devreme sau mai târziu, când întâlnești omul care îți place.

| Concurs2025 a răspuns:

Relatia nu ti-o faci la norma, ti-o faci cand intalnesti omul potrivit, iar pentru a nu da gres trebuie sa ai mare atentie. Asteapta momentul potrivit, asculta-ti instinctul cu mintea, nu doar dupa nevoile carnale.