Poti ajuta mult daca le distragi atentia (trecand la alte subiecte), daca vine vorba de fiica lor.
Astfel li se estompeaza gandurile negre.
Faci deja destule pentru ei si mai mult de atat nu este recomandat, fiindca nu esti fata lor iar suferinta pentru copilul lor va ramane vesnica in inima lor si sufletul lor.
Tu trebuie sa-ti continui viata si sa ti-o traiesti singura, ca nu esti responsabila de moartea prietenei tale.
Fa-ti un iubit, marita-te, fa-ti prorpii copii si ai viata ta de familie, ca nu ai nici o raspundere pentru parintii prietenei tale, care nu sunt nici parintii tai si nici bunicii.
Ei nu mai au pe nimeni ea era singurul lor copil și când ma duc la ei îi văd puțin mai fericiți și în plus și părinți mei mau învățat să ajut dacă pot și fac asta din suflet părinți mei și acum îmi zic să ajut pe cei care au nevoie de asta și părinți ei sunt ca a 2 familie pentru mine și părinți mei mereu îmi zic ca sunt mândri de mine ca ajut ce e rău în faptul că îi ajut pe părinți ei?
Ti-am explicat, nu-i vorba aici sa nu ajuti, dar atat este suficient, ca ai alta obligatie fata de tine, sa-ti faci o familie a ta, un sot, un copil sau mai multi samd.
E bine că ai grija de părinții prietenei tale. E fericită de acolo de sus că ai grijă de ai ei
Dacă faci asta din suflet și fără obligații, pot spune ca fata lor încă trăiește prin tine, iar gesturile tale sunt minunate!
Doar să nu exagerezi și să ai grijă și de tine și de prioritățile tale. Le poți fi aproape doar purtându-te natural și făcând ceea ce simți.