| Lia987 a întrebat:

Am 23 de ani, prietena mea cea mai bună a decedat acum 2 ani în accident rutier. Părinții ei și acum sunt distruși, pentru mine ei sunt ca și părinții mei. Merg des la ei în fiecare sfârșit de saptamână, de sarbatori, le dau tot ce au nevoie pentru ca nu mai are cine sa le deschidă ușa prietena mea fiind singurul lor copil. Eu îi consider a 2 mea familie și vreau sa îi ajut și să am grijă de ei, pe mine mă consideră fata lor, părinții mei sunt mândri de mine că ajut. Eu fac asta din suflet.Aș vrea să întreb. Cum îi pot ajuta mai mult decât îi ajut acum?

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Da, pentru ei esti considerat ca fata lor, fiindca ai fost apropiata eu, sufleteste.
Poarta-te si tu cu ei la fel, ca si cum ar fi parintii tai si ajuta-le unde au nevoie si poti.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, nu este ok, fiindca asta le rupe inima constientizand ca au pierdu-o pe fata lor adevarata.
Nu incerca sa o inlocuiesti si sa li te bagi cu forta in suflet, ca nu le faci bine oamenilor, dimpotriva ei sufera mai mult fiindca fata lor nu mai este si o straina se baga cu forta in viata lor.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mi se pare stupidă întrebarea ta... Daca noi zicem că nu e ok sa te considera fata lor ce faci?

| Furnicuta000 a răspuns:

Nu te considera fata lor, adica nu au inlocuit-o pe fata lor cu tine daca la asta te gandesti, doar te considera si pe tine ca pe fata lor.
Tu continua sa faci in continuare ce faci pentru ca asta e alinarea parintilor, ca cineva apropiat fiicei lor vine si le deschide usa din cand in cand, e un lucru mare asta

| Cipi1212 a răspuns:

Ești fata lor de suflet.