E grav daca abia dupa 2 ani ati ajuns la despartire.Probabil ca sotul tau a simtit ca deja altul iti face curte. Daca nu va mai intelegeti nu are rost sa continuati asemenea relatie de rahat.Mai bine divortati acum decat prea tarziu.Copii nu aveti, nu?
Next, in cazul asta. Daca sotul ar fi fost macar hotarit ca te vrea si e dispus sa se schimbe ca sa ajungeti la un numitor comun, ar fi fost o treaba. La cum ai descris tu insa problema, sint intru totul pentru separare definitiva/divort si sa iti traiest viata in continuare fara sa te uiti inapoi. Iti tin pumnii!
Traieste clipa alaturi de cel care te apreciaza si te doreste, de ce sa iti pierzi timpul alaturi de un nehotarat? Viata e scurta, traieste-o cat poti tu de bine!
Continua-ti viata cu cine te face sa te simti apreciata.
Este prea scurta ca sa ne batem joc de ea.
Desi nu sunt pentru divorț, in cazul tău cred că este recomandat. E foarte trist sa duci o viata chinuita, fara dragoste si stabilitate. Te termina psihic si in cativa ani o sa iti doresti tu sa pleci.
Esti inca foarte tanara. Daca nu aveti copii, nu este târziu să iti refaci viata si sa cunoști pe cineva care sa merite.
Buna! Aveai nevoie doar sa-ti spunem noi sa-ti lasi sotul, pentru ca e vizibil ca nu ai de gand sa te intorci. Cine te opreste sa faci ceea ce iti doresti?
Copii nu avem,... Suntem împreună de 7 ani, ne-am respectat și înțeles bine merge dar acum ca s-a creat aceasta ruptura intre noi mă întreb dacă o sa ne chinuim reciproc... mai ales ca au intervenit și toate rudele lui. Avem la baza prietenia dar lipsește atracția și pasiunea.