| Malina67 a întrebat:

Am 24 de ani, am mai zis ca soţul meu ma bate, o sa bag divorţ, l-am sunat pe tata i-am zis tot ce s-a întamplat şi l-am întrebat daca ma primeşte înapoi acasa şi a zis ca da, mă va primi. Si el şi mama au zis la fel.Nu înţeleg de ce acum vor sa ma ajute pentru ca nu i-am ascultat când au zis sa nu ma casatoresc cu sotul meu. Cum ma pot reacomoda acasa?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pentru ca sunt parintii tai. Si-au dat seama ca ai facut o prostie cand ai plecat de la ei. Cum fac multe altele fara a banui consecintele.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu fac bine ca te primesc inapoi, fiindca nu ai ascultat de parintii tai si nici in viitor nu vei invata sa-i respecti si sa-i asculti.
Cand ai plecat de la ei ai dovedit ca nu ai pic de respect si dragoste pentru ei.
Acum, cum de ai tupeu sa te intorci acolo unde ai scuipat?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Că is părinții tăi... Nu e logic să te primească înapoi?

| Furnicuta000 a răspuns:

Parintii sunt singurii pe lumea asta care te iubesc neconditionat. Nici nu trebuie sa te intrebi de ce te primesc inapoi, fac asta pentru ca esti copilul lor si nu ii lasa inima sa iti intoarca spatele.

| Madaxo97 a răspuns:

Te acceptă înapoi, pentru că așa este normal, sunt parinții tăi și te iubesc necondiționat indiferent câte prostii ai face și cât de mult le-ai greși. Pleacă de lângă acel om abuziv urgent și întoarce-te cât mai rapid acasă la parinții tăi, care îți vor binele, te vei acomoda ușor înapoi, nu te îngrijora, doar până să te măriți unde ai locuit, nu tot la ei?

| Cipi1212 a răspuns:

Trebuia sa asculti de parantii tai.

| 1onur a răspuns:

Ar face cel mai bine părinți tăi dacă te vor primi înapoi îți vor salva viata și sănătatea din mâinile unui om care te bate. Nui normal să ca un om să fie bătut. Ei fac asta pentrucă țin la tine și te iubesc cu Adevărat părinți tăi incodiționată și nu vor sa ajungi maltratată abuzata agresată de acel "om". Ei sănt conștienți părinți tăi ai facut o greșeală și ca poți învățat din asta ceva și să nu-ți mai pui inima sufletul pe mâinile unor oamenii nenorociți. Sunt și eu conștient că nu vei mai acorda o astfel de ocazie și șansă unor oamenii ce-ți vor răul ți-e. Nu mulți oamenii sănt înțelegători ca părinți tăi sănt extremi de puțini părinți ca ai tăi părinți ești o fată foarte norocoasă căi ai așa părinți 100%la100% sănătoși un exemplu de urmat sănt părinți tăi și că așa ar trebuie să procedăm cu toți.