| AtIr a întrebat:

Am 24 de ani. Sunt căsătorita și lucrez în sistemul bugetar de 3 ani. Am pus mereu meseria pe primul loc, însă mi-am dat seama ca familia e mai importanta. Tocmai a aflat ca urmează sa avem un copil. Vi se pare ca la 24 de ani e prea devreme?

23 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Buna,
Nu, nu e prea devreme.
Problema e alta.
Acum ai 24 de ani, in alta postare ai 30, nici tu nu mai sti.
Du-te pe facebuck, acolo sunt mai fericiti putin cei care sufera te atentie!

| Adry05 a răspuns:

Dacă asta îți dorești și simți că e momentu mi se pare ok. tu știi ce e mai bine pntru tine

| darrio2007 a răspuns:

In septembrie aveai 30 de ani iar acum ai 24? E bine ca intineresti. Care-i reteta?

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu inteleg de ce conteaza parerea unor staini despre cand si daca vrei tu sa faci copii...

| sierra1 a răspuns:

"urmează sa avem un copil. Vi se pare ca la 24 de ani e prea devreme?"

dacă e voința voastră, oricând e binevenit

| sierra1 a răspuns:

Oops, te-a prins!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu, este o vârstă potrivită.

| mihai69 a răspuns:

Dacă îl puteți crește, nu e deloc devreme. Alții la vârsta voastră au deja copiii la școală.winking

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Buna!

Nu, chiar devreme, conteaza ce vrei tu cu adevarat, daca poti sa ai grija de el, ce relatie ai cu sotul si... inca odata, daca TU vrei asta cu adevarat!

Sarbatori fericite la toata familia! ^_^

| Furnicuta000 a răspuns:

La 24 ani corpul tau e in conditia optima pentru a purta o sarcina, asa spun medicii. Cica ideal e sa faci copii intre 20 si 30 ani pentru ca daca treci de 30 cresc riscurile. Eu una nu ma vad avand copii inainte de 30 pentru ca vreau sa am si ce sa ii ofer si sa nu stau mereu stresata.
Daca tu iti doresti copilul, ai o relatie buna cu sotul tau, ai un job stabil si ai si bani suficienti, nu vad niciun motiv pentru care sa iti para rau. 24 ani nu e deloc devreme.

| siriusblack98 a răspuns:

Vezi ca anul asta tu ai avut si 23 de ani si 30 iar acum ai 24. Zic sa te hotarasti.

| Furnicuta000 a răspuns (pentru siriusblack98):

Are mai multe intrebari in care spune ca are 24 (si 23 mai demult). Probabil intrebarea aia cu 30 era pentru altcineva

| siriusblack98 a răspuns (pentru Furnicuta000):

Problema ei. Eu nu stau sa-i caut scuze la afirmatiile facute in intrebarile precedente.

| Nirvanaaa a răspuns:

Pai ai zis ca ești căsătorită și ai și un job stabil. Eu zic ca este bine. Copilul va avea stabilitate și prezenta celor doi părinți in viața sa. Dacă îți dorești copilul nu conteaza dacă e devreme sau nu. Dacă aveai 30 și nu aveai cu ce sa îl crești atunci nu ar fi fost prea bine, dar așa e in regula. Multe felicitari! happy

| Werrich a răspuns:

Da, si asa sunt mulți copii în România, nu sunt grădinițe, zic sa nu îl faci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mama mea m-a nascut la 23 de ani, deci cred ca e o varsta destul de buna.

| Anuket a răspuns:

Nu mi se pare prea devreme.

| mdc98 a răspuns:

Da, e mult prea devreme, dar daca asta va face fericiti, go ahead.

| MingDynasty a răspuns:

NU neaparat stiu multe persoane care au nascut si la 20 de ani.

| AnonimaMBAM16 a răspuns:

Sincer, nu mi se pare devreme. Cel mai important lucru este sa fii constient ca vine o responsabiltate mare dar si frumoasa in acelasi timp. Sper ca te-am ajutat si mult succes in continuare!