anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 25 de ani locuiesc cu mama şi cu tatal meu vitreg dar avem probleme serioase
sufăr de hepatita C motiv pentru care am renunțat la locul de muncă.
Tatal meu adevărat m-a sunat şi a spus ca o sa-mi trimită 200 de euro pe lună şi dacă nu sunt bine să renunt la muncă.
Azi am vorbit cu mama
şi a auzit tatăl meu vitreg
şi m-a facut în toate felurile, ca sa merg la muncă.
Cine este el sa ma injure? şi de ce se bagă? ce ar trebui sa fac in cazul ăsta?

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ar trebui sal tratezi la fel de rau pe animalu` care tea injurat, injosire in fata asupra ta. DIscuta cu parintele matern care iti da 200€ sa iti lase proprietatea lui ca sa te muti acolo, sau sa iti cumpere o garsoniera daca poate

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Medic: "Recomandarile CDC (Centrul pentru prevenirea si controlul bolilor) pentru preventia si controlul hepatitei C arata ca persoanele care au hepatita C nu ar trebui excluse de la serviciu, joaca, ingrijirea copilului sau alte situatii. Nu exista dovezi ca hepatita C poate fi dobandita de la personalul care manevreaza mancarea, profesori sau alti furnizori de servicii, decat prin contact sange-sange."
Eu iti recomand sa te duci la munca si sa-ti gasesti o chirie. Daca-ti mai trimite si tatal 200 Euro este bine.

| Celcestietot a răspuns:

Poate ca s-a saturat de tine. Cine esti tu sa ii injuri pe altii pe Facebook, nu vezi ca roata se intoarce?

| Frank51 a răspuns:

E stricat, schimbă-l.

| Vântulalb a răspuns:

In primul rand, hepatita se trateaza.
In al doilea rand, chiar daca s-a exprimat la nivelul sau de foarte jos, omul are dreptate. Trebuie sa lucrezi si sa-ti asiguri o pensie la batranete. Tatal tau nu va trai mai mult decat tine ca sa-ti tot trimita bani.
Trateaza-te si apoi angajeaza-te.

| Mopmop a răspuns:

Incearca sa ajungi cu dosarul tau la Institutul de Gastro-Enterologie Iasi. Sunt medici buni si poate ai ceva sanse.
In paralel incearca sa iti faci o pensie pentru invaliditate de munca.
Si daca ai posibilitatea cauta o camera undeva sa te muti.
Nu le zi la ai tai, mai ales jegului de tata vitreg ca din handicapata nu o sa te scoata (scuze ca vorbesc urat insa m-am aprins la ce mentalitate de ghiolban are.)
Esti tanara si poate ai sanse sa te faci bine. Cel mai mult conteaza sa ai o alimentatie adecvata si FARA stress.