anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 25 de ani si as dori sa imi fac o iubita. Locuiesc in Braila si ar fi foarte frumos ca si ea sa fie tot de aici. Ce ma sfatuiti sa fac in aceasta privinta?

11 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Din Brăila? Eu cred că vrei să ne "brăileşti". Serios acum.
Eu am copilărit în Brăila şi mă duc cu drag şi-acum acolo. Nu sunt fete faine acolo? Ohoo... numai cât mă gândesc la oraşul Brăila combinat cu noţiunea de "fete" şi deja-mi vin în minte cel puţin 4 cu vârste între 19 şi 22 de ani.
Soluţia? Ieşi din casă, ieşi de pe silent.
Noroc.

NOname
| NOname a răspuns:

Te-as sfatui sa-ti incerci norocul pe site-uri matrimoniale. Sunt prea putine sanse, ca aici vei gasi ceea, ce cauti. Succes! Numai bine!

| Flav a răspuns:

Daca tu la 25 de ani nu-ti poti gasi o fata cu care sa te potrivesti si mai cauti si pe Internet, asta spune multe despre tine ca om. Braila? Pai tu stii cate fete frumoase am cunoscut eu din Braila? Sa vrei si nu poti scapa de ele! Sau... tu nu cumva esti asta?
http://www.youtube.com/watch?v=tiNKuEH5t_E

| QuadruplePersonality a răspuns:

Iesi afara, plimbate, observa fete, intra in vorba cu ele.
Sau.
Vorbeste cu prietenii sau prietenele, daca nu cunosc o fata singur, in aceeasi situatie ca tine.
Te'as sfatui sa nu intri pe site-uri gen matrimoniale decat daca orice ai incerca nu poti sa cunosti o fata.

| LifTwist a răspuns:

La matrimoniale nu poti sa stii daca este fata sau baiat, as spune sa iesi in lume si sa comunici mai mult

| KatherineSparks a răspuns:

1. Încetează cu astfel de apropouri pe aici.
2. Observă lumea. Fiecare ar trebui să-şi găsească jumătatea, de ce tu n-ai face-o?
Noroc în ceea (,) ce (,) cauţi!

| simonna a răspuns:

Imi caut o prietena, dar n-am pe cine, toate fetele sa apeleze la minerolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Anunt la matrimoniale.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ha ha ha

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu nu stiu nu stiu din astea... vreau sa fac o prietena dar nu gasesc vreau sa faco prietena dar nu gasesc toate fetele sa apeleze la mine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa cauti o fata braileanca