| Nikcoletta a întrebat:

Am 25 de ani şi toți mă tratează ca pe un copil.
Nu mai suport! De exemplu mătuşa mea când mă ceartă îmi spune "măi copile" şi acum cumnatul meu țipă la mine că am camera dezordonată.
Până la urmă stau in casa părinților mei, cu ce drept se iau de mine? Când vor înțelege că am 25 de ani?

19 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Dc nu ridici tonu la ei sa le zici ca e casa ta si ei nu comanda, daca te injura leo intorci inapoi, asa trebuie tratate scarbele

Bula
| Bula a răspuns:

Fiica mea la varsta de 14 ani isi tinea SINGURA ordine in camera ei!
S-a certat daca cineva a incercat sa faca in locul ei, chiar si cand a fost bolnava, A fost mandra ca are ceea mai ordonata camera, iar prietenele o invideau.
La 16 ani ea a facut curat in toata locuinta, deseori ea a facut si mancare gustoasa pentru familie.

Incearca sa intorci si tu roata, sa fii si tu de invidiat!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Matusa ta si cumnatul tau stau cu tine si cu parintii tai? Stati toti in aceiasi casa? Daca stati la gramada este greu, si certurile sunt inevitabile, si daca stai singură si doar îi vizitezi tot ajungi sa creezi discutii deoarece asa sunt ei, tu ar trebui sa vorbesti cu mama ta si sa i spui ca te deranjeaza atitudinea matusii cumnatului ca ei practic nu au nici un drept sa te jigneasca si sa se ia de tine, tu ai parinti, doar parintii te pot certa deoarece esti a lor, tu lucrezi? Sau esti la facultate?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Parintii tai le permit sa se comporte asa in casa voastra?
Daca da, atunci ar fi cazul sa te muti undeva singura, sa scapi de ei.
Familia devine toxica dupa 20 si ceva de ani.

| Mosotti a răspuns:

Pai pentru parinti ramai copilul lor si daca ai 50 de ani.
Si pentru matusa esti un copil daca are o varsta inaintata, e normal sa zica "mai copile".

Daca oi avea camera dezordonata, fa ordine.

| T0T a răspuns:

Ei sunt mult mai în vârstă, de aia te consideră astfel. Din mândrie nejustificată. Dar dacă nu ești în stare să fii ordonată, au și un motiv de a te considera imatură.

| SilentRain a răspuns:

Când o să îți dezvolți atitudine de adult, lucrează la asta

| Hammurabi a răspuns:

Ai 25 de ani, dar stai în casa părinților, probabil (sau sigur) nu plătești chirie, nu plătești curent sau gaze, gătește altcineva pentru tine și te hrănește, plătesc alții pentru mâncarea ta.
Ești încă un copil.
Altfel, la 25 de ani nu ai mai sta cu părinții.

| sofisis a răspuns:

Dar tu ce faci la cei 25 de ani? Lucrezi?
Cumnatul chiar sa isi vada de ale lui, n-are el treaba
Iar matusa...pehntru ea vei fi mereu un copil. Si maica-mea cand ma cert cu ea imi zice bai copile...si am copii la randul meu.

| cristimihailov a răspuns:

Ridica-te si vorbeste.
Pur si simplu spui ca nu mai accepti aceste abordari (si le denumesti clar) si ca vor trebui sa se descurce cu aceasta situatie).

| CostinAlamariu a răspuns:

Probabil ai un aspect mai tineresc ceea ce nu e rau. Doar nu vrei sa arati batrana, nu?

| 1997onur a răspuns:

Fiți maturi -_- luați decizi mature și fiți adulți

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptu sa iti faci si tu o viata de alt nivel psihologic, si sa nu-i mai bagi in seama. Dar data viitoare, incearca sa nu mai dezvalui si problemele, ca d-aia vorbeste asa, ca nu-s obligati sa ajute cand isi permit sa vada. Daca nu-ti vedea camera, nu zicea nimic, sunt multi minori liberi datorita faptului ca rudele nu intra in "intimitatea" lor. Mai exista si rude, carora li se pare f amuzant cand nu poti fugi de ei.

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Tu le ceri sa-ti respecte varsta si nu vor.
Eu cand nu sunt respectat pe subiecte exact ca ale tale, ma detasez de persoanele respective si gata.Cum fac asta? Le spun prefer sa nu mai vorbim, nu-mi face placere. Daca nu intelege, ii jignesc urat si nu-mi mai vorbesc ei.

| Allemando a răspuns:

Trebuie să te desprinzi de părinții tăi, ia-ți o casă, fă-ți familie și așa o să-și dea seama că ești adult.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Allemando):

Voi credeti ca asa usor i ti ie i o casa? Anii 80 sau dus demult, atunci te ajuta statul sa ai casa acum pe stat il doare in P de noi, nu ne mai ajută nimeni cu nimic.

| antoniaidk a răspuns:

Primul
Pas pe care trebuie sa l
Faci este sa te muti! Probabil îți va fi foarte greu, dar pana stai cu ei in casa au dreptul sa aibă pretenții și sa te trateze cum vor.pana la urma pentru ei, tot
Copil ești!
Încearcă sa te muti cu un prieten ca sa îți fie mai ușor
Din punct de vedere financiar și sfatul
Meu este sa îți iei viața in mâini.pana nu faci ceva nu va fi o schimbare!

| MotanulAlbastru a răspuns:

Devin-o responsabila, independenta și o să te trateze ca atare.

| Silviullet a răspuns:

Pai daca nu vrei sa fii un om responsabil, e si logic sa-ti spuna copile. Sppune-i cumnatului tau sa-si tina gura, el chiar nu are nici un drept. Poti sa ai si 30 de ani, daca mintea sau caracterul e de 15, intelegi la ce ma refer?
TRebuie tu sa-ti revii si sa le arati ca poti ``ceva``, sa fii pe picioarele tale si o sa te trateze ca pe unul de-al lor.