Prin "sunt inca singura" vrei sa spui: nu am un iubit sau inca nu sunt maritata? Daca ai standarde ridicate, inseamna ca esti o persoana inteligenta, stii ce vrei, nu te multumesti cu oricine, doar de dragul de a avea pe cineva! Nu trebuie sa faci compromisuri doar pentru a fi cu cineva, risti mai multa suferinta si insatisfactii! Continua sa iti faci noi cunostinte..., la un moment dat trebuie sa-l gasesti pe cel cu care sa fii pe aceeasi lungime de unda...
Mi se pare normal daca nu e sa fie de ce sa fortezi ceva care de la inceput nu e facut sa dureze. Parerea mea ai doar 26 de ani nu inteleg care e problema nu este un complex de inferioritate din potriva ar trebui sa fi mindra ca nu te arunci in bratele primului gasit pe strada. ai toata viata inaintea ta ai sa vezi ca persoana potrivita pentru tine o sa vina in momentul in care nu te astepti. Stiu ca e o fraza de cutie de ciocolata dar asa e. Eu sunt o exemplul viu.
Depinde de ce faci tu la momentul actual. Ai un servici acaparator? Esti stresata, nu te poti uita in stanga si-n dreapta? Nu te ingrijesti? Nu iesi in oras?
Fa o schimbare! Gandeste-te la ce gen de barbat iti place si imagineaza-ti unde l-ai putea gasi. Mergi apoi (banuiesc ca prietene ai, deci mergi cu amicele) in locurile respective (cluburi, magazine, etc).
Sau organizeaza mini-party-uri cu toti prietenii tai, la care sa vina si "necuplati"... Solutii exista.
Dar nu le vei gasi online...
Bafta!
Draga mea, daca tu te simti bine asa nu are nici un rost sa te implici intr-o relatie. Cand va fi sa il gasesti pe cel sortit ai sa stii.
Nu scrie nicaieri ca "trebuie" sa avem cu totii o relatie. Daca ti-e bine asa, stai linistita si bucura-te de viata! Daca te simti singura si simti nevoia de un partener, atunci intr-adevar, fa ceva sa schimbi mediul. Mergi la spectacole, expozitii, petreceri, cursuri de dezvoltare personala, astfel incat sa cunosti oameni noi.
Succes!
Am avut o prietena care la 26 de ani era exact ca tine, in aceiasi"dilema", timpul a rezolvat problema si la 28 de ani s-a casatorit, iar acum asteapta un bebe!
fat-frumos pe un cal alb nu o sa-ti bata niciodata la usa, asa ca sfatul meu este sa iesi cu prietenii, sa fi sociabila, si sa nu uiti niciodata ca nimeni nu este perfect asa ca ar fi bine sa mai "cobori" stacheta pretentiilor, altfel risti sa-ti petreci cei mai frumosi ani ai tineretii de una singura.
deci cauta sa cunosti cat mai multa lume ca sa ai de unde alege si jumatatea ta va aparea in mod sigur
Nu trebuie sa te fortezi sa iti placa cineva dar nici nu are cum sa iti placa acea persoana daca nu o cunosti prea bine, standardu e acela la care esti si tu, aspiratiile tale sunt mai ridicate. Probabil nu iti place sa ai pe cineva in cercu tau de prieteni si acolo unde vrei tu sa aspiri nu poti ajunge deoarece nu te invarti pe acolo. Trebuie sa incerci sa cunosti persoane si sa capeti incredere si sa nu mai crezi ca nimeni nu e suficient de bun pentru tine. Cred ca te gandesti ca ai sa alegi pana ai sa culegi. Nu-i tarziu inca sa mai alegi, dar sa nu fii prea exigenta cu tine sau cu cei pe care ii cunosti ca s-ar putea ca sub imaginea obisnuita a unui om de rand sa stea un suflet de aur, pe care s-ar putea sa-l piezi datorita snobismului si exigentei tale. Nu cred ca te simti prea bine singura pentru ca la 26 de ani mai toate prietenele s-au casatorit, nu mai poti fi mult timp cu ele pentru ca ele isi dedica familiei mai mult timp si nu-ti ai rostu singura in familiile lor.
Stai linistita... eu am 30 si sunt tot "singur". asta e viata. trebuie' sa gasim si noi pe cineva intru-n final...
hihi, iesi la agatat...vezi sa nu pari prea disperata si sa dai de un nenorocit profitor de disperarea ta. Vezi sa arati bine...baietii se uita la forme...la fata. Stiu, sunt baiat. Sau ar mai fi: "asteapta" si o sa fii si mai trista sau innebunesti sau prinzi ciuda pe baieti.
Fii fara grija... Suna a lait-motiv insa,, ce e al tau e pus deoparte". Tot ce poti sa faci e sa creezi ocazii ca cei din jur sa te cunoasca. Alesul va aparea atunci cand trebuie sa apara. Poate chiar il cunosti, nu se stie niciodata... Spun asta din proprie experienta.Deocamdata, D-zeu are alte planuri pentru tine si El stie cel mai bine.
Incearca sa te uiti dincolo de ceea ce vezi... Oamenii nu sunt ceea ce par imediat cum ii cunosti, asteapta-te la surprize, si placute si neplacute. Esential este sa iti dai tie o sansa dandu-le o sansa si altora sa te faca fericita. Si, mare atentie, nu intra in panica! Ai numai 26 de ani, nu stiu de ce te inspaimanta gandul asta, ai toata viata inainte sa te indragostesti si sa fii fericita!
Ce a functionat in cazul meu: iesi mai des din casa! Iesi cu fetele sau inscrie-te la un curs de dans sau de chitara sau de gatit sau de inot, nu conteaza ce, conteaza sa iti placa si sa interactionezi cu cineva care are aceasta preferinta in comun cu tine (doar de-aia s-a inscris in acelasi loc!) nu fi rece, relaxeaza-te! Cat despre standarde, lasa ca e mai bine sa ai standarde inalte! Sigur ai sa gasesti pe cineva potrivit! Succes!
Ai putea sa faci ceva:sa cunosti oameni cu standarde inalte, sa intri in contact cu unul dintre ei si... restul vine de la sine!
Te inteleg perfect...la fel sunt si eu dar stiu ca nu este bine...am momente in care ma simt atat de singura si imi doresc sa am pe cineva alaturi si mai ales cand observ ca toti cei din jurul meu au cate o pereche...cred ca ar trebui inainte de toate sa ne dam seama ce anume vrem, ce anume cautam la un barbat si atunci poate nu vom mai avea standarde asa de ridicate (dar nici sa umbli cu un coate goale:d)