| carmen2014 a întrebat:

Am 44 ani.

acum 2 ani mi am mintit iubitul cu ceva grav.

atunci a vrut sa ne despartim, eu l am implorat si sa aiba incredere in mine insa, si ca o conditie sa continuam am accptat sa jur in bisrica nu l voi mai mintii.

in biserica eu insa l am pacalit, caci am trucat juratul.

acum l am mintit iar, si vrea iar sa ne despartim afland si ca atunci am trucat juratul si ca mi am batut joc de el astfel.

ce sa fac sa nu ne despartim, sa i recapat increderea? ce mai pot sa fac acum?

8 răspunsuri:
| Rumi a răspuns:

Din pacate nu cred ca mai poti face ceva acum. El are dreptate, ti-ai batut joc de el. Nu il mai poti recastiga, doar daca va veni el inapoi. Pentru ca el acum nu mai are incredere in tine cu absolut nimic, degeaba o sa ii spui intruna ca il iubesti sau alte chestii de genul, pentru ca pur si simplu nu mai are incredere in tine, chiar daca te iubeste. Incearca sa uiti de relatia cu el si gaseste-ti alt iubit, de data asta, nu-l mai minti si pe el. Mult noroc!

| KARINA2012 a răspuns:

Mi-e teama ca te minti pe tine insati.Acum pari destul de disperata, adevarul e cea mai usoara cale.Persistand in minciuna,e lesne de inteles ca nu mai poate sa te creada,nu ca n-ar mai vrea.E cumplit sa traiesti langa un om in care nu mai ai incredere!
Daca si juramintele dintr-un locas sfant sunt incalcate,el in ce ar mai putea avea incredere?
E departe de mine ideea de a-ti tine morala,insa am gandit putin din perspectiva celui mintit.
Parerea mea este sa-i spui adevarul si sa fii destul de argumentata atunci cand vei explica ce te-a determinat sa-l minti.
Si, indiferent de urmari, tu trebuie sa-ti inveti lectia. Minciunile nu au ce cauta in iubire, ele devasteaza sufletul celui mintit si nasc samanta neincrederii.
Si daca il iubesti atat de mult, eu cred ca merita sa-i spui adevarul!

| MrAlex a răspuns:

Daca tu ti-ai batut joc de el...numai ai sansewinking

| eurynomus a răspuns:

La 44 de ani nu trebuia sa ai un sotz?

| harciog a răspuns:

Credeam ca numai eu sint cu handicap sentimental epuizabil.Du-te naibii si da-te pe functii fiziologice.

Răspuns utilizator avertizat
| dmx83ruless a răspuns:

Cel mai urat lucru. minciuna sad nu stiu dc continui asa..mai bine lasa-l in treaba lui..sa nu va mai chinuiti aman2..nu o sa mai fie niciodata la fel.o sa-si schimbe comportamentul fata de tine...si imi este teama ca in rau.

| ScapaMaDeEa a răspuns:

Buna! In primul rand, ti-ai fi mintit tu iubitul, dar chiar in casa Domnului?
Si apropo, nu ai 44 de ani ca daca aveai atat erai o doamna in toata firea care era casatorita si stiai sa scrii! Ai 11-12 ani si te joci cu puţa unui cotac! :-J