Daca la 47 de ani esti singur inseamna ca ai tu ceva in afara de handicap! Cine stie ce ciudat oi fi din moment ce nici o femeie nu a vrut sa stea cu tine!
N-ai sanse, iti zic sincer. Deja e prea tarziu pentru tine, si esti cam pe la 90% sanse sa ramai singur pentru restul vietii.
Cei 10% tin de tine. Fie ai multi bani, fie vei fi foarte norocos, fie gasesti ceva pe net.
Stiu, ti-am dat 2 site-uri, poate poate, dar la virsta asta mai bine incearca in viata reala, socializeaza mai mult, lasa naibii netu' ca e plin de ciudate
@mihaibrasov, esti cam dur, nu crezi? nu i-ai facut nici un bine omului spunandu-i ca e tarziu pentru el si ca va ramane singur.
@eugen, eu nu cunosc nici un site de genul, dar sunt convinsa ca si aici iti poti face multi prieteni si poate ai noroc si iti gasesti si vreo iubita!
Poti incerca facebook.com
matrimoniale.ro.Insa nu ar trebui sa te bazezi doar pe niste inceputuri de relatii virtuale.Incearca sa iesi in lume, sa cunosti oameni noi...nu pe asa zisele siteuri de cuplari.Mult Succes
Mergi la ''Te vreau langa mine '', am dat doar o idee sa nu sariti pe mine cu comentariile ciaoles
Buna. Imi pare rau ca esti bolnav dar poti sa iti gasesti o prietena pe comandari materne
Caut un site web unde pot pune telefon, poza pentru a gasi o prietena. nu aventuri doar o prietena cu varsta 30-45
Avand in vedere ca cunosc de multi ani neogen, sentimente ro netlog si cunosc si engleza perfect
andrecos întreabă:
FeelTheMusic întreabă: