Nu e rau sa va mai acordati o sansa si voua si copilului sa aiba iar o familie. Oricum va este greu acolo, departe de casa, si poate ca fiecare ati invatat cate ceva si va veti intelege mai bine.
Nu renunta la fetita, ai grija de ea oriunde s-ar afla. Daca te vei impaca cu ea, maine poimaine iubita ta te va lasa din nou si atunci unde vei ajunge? dar de dragul fetitei cred ca ar trebui sa-i mai acorzi o sansa.Bafta!
Nu i problema copilu se creste. tu sa te achiti de datorii sa o vizitezi.sa comunici cu ea si cind va fi mai mare poate va intelege cine a gresit [in cazul in care nu i va repeta mama, uraste l pe tati ca te aparasit]. viata merge inainte. dac ti merge bine acolo nu te uita in urma. tu muncesti acolo sa i trimiti bani si ea se distreaza aici. si dupa aceea sa se intoarca la tine? FII BARBAT
Pai daca te iubeste de ce te-a parasit? Merita sa te impaci cu ea pentru fetita. App, sa-ti triasca. xoxo
Poate ca distanta si dorul de tine a facut-o sa spuna acele lucruri fara sa le gandeasca si fara sa vrea. poate a avut momente de slabiciune. e greu sa fii departe de persoana iubita si poate a simtit pentru un moment ca nu mai poate...nu stiu ce sa zic. cel mai bine, purtati o discutie deschisa, serioasa, fara cearta si nervi -o sa vezi ca veti gasi impreuna raspunsurile la toate intrebarile! multa bafta si sa-ti traiasca fetita!
Eu zic sa nu renunti la fetita, cit despre ea chestia cu iubirea este discutabila! atatia ani nu te-a inselat mi-e greu sa cred. Incearca de dragul fetitei sa-ti traiasca
Eu sunt cu barbatimiu de 4 ani.Deci aveam 16 ani, atunci eram iubiti si el a plecat la munca in italia/Eu de ce l-am asteptat? Eu de ce am putut? Il vedeam numai o luna pe an si uite ca mi-am vazut de treaba, anul asta in iunie termin scoala, si in august o sa nasc.Eu am reusit, sti de ce? Ca il iubesc cu adevarat.Si copilul nu are nici o vina ca iubita ta a facut asta. Ia o decizie, dar sa nu afectezi copilul.
Succes
Te-a parasit pur si simplu dupa 4 ani si jumatate ? Si mai aveti si o fetita... Fetita nu trebuie sa sufere din cauza asta dar ar fi mai bine daca ai purta o discutie serioasa cu iubita ta si ati clarifica lucrurile... Bafta!
App... daca te iubeste dc te-a parasit? eu cred ca daca te iubea sincer nu se desp de tine si chiar era alaturi de tine. mai ales ca aveti si o fetita impreuna. fetita poti sa o vezi chiar daca nu te impaci cu ea.eu zis sa o pui la incercare sa vezi cum gandeste si ce vrea.nu stiu... fa-ti un alt id. date drept altcineva, eu stiu. dar sunt sigura ca te va duce capul.Nu stiu daca va dura rel daca te vei impaca din nou cu ea, ai grija de tine