Mai întâi de toate - ești absolut sigură că așa este? Presupun că asta ți-a spus o terță persoană. I-ai acordat prietenei tale măcar prezumția de nevinovăție?
Cel mai bun lucru pe care-l poți face este să pui cele două persoane față în față. Dacă se dovedește că te-a bârfit, rupe relația și mergi mai departe. Viața te lovește uneori, e alegerea ta dacă te dai bătută sau te ridici, te scuturi de praf și mergi mai departe.
Dar dacă lucrurile nu stau chiar așa? Dacă te înșeli, iar terța persoană a vrut doar să strice relația ta cu prietena aceea? Ți-ai pus problema?
Confruntă-le și află sigur. E cel mai sigur pas pe care-l poți face.
Și... capul sus!
Nu ar trebui sa fii deloc cu moralul la pamant, din cauza unei proaste, pe care ai considerat-o prietena, dimpotriva, ar trebui sa fii multumita, ca in final ai descoperit cine este prietena asta a ta parsiva si nesimtita.
Eu, una as confrunta-o sa-i vad fata si sa-i spun cat de jigodie este. Asta ar fi palma morala pe care i-as da-o si nu m-as mai uita niciodata la ea.
Crede-ma ca o vei pune intr-o situatie ata de penibila si josnica, ca isi va manca cuvintele si-i va parea rau ca te-a lovit pe la spate.
Evident, dupa ruperea relatiei, as spune si prietenilor comuni sa se fereasca de jigodia asta, care te injunghie pe la spate.
De unde ai aflat? Pina nu discuti cu ea, totul e vorbe in vint. Si mi se pare destul de jalnic ca dupa n ani sa crezi terti in detrimentul prietenei tale...
Uhm, vorbeste cu ea. Toti la un moment dat am vorbit in plus. Nu cred ca e cazul sa stai sa bocesti aiurea. Ai ceva sa ii spui? Spune-i!
Oamenii se cotoiesc uneori
asta e viata
insa incearca sa vorbesti cu ea, inainte de a lua drept buna ce zice altcineva, poate respectiva persoana pur si simplu a inteles gresit sau a auzit de la alta persoana (lantul slabiciunilor)
deci, vorbeste cu ea inainte de a lua o decizie definitiva!
Deci, stai liniștită... dacă auzi unele vorbe nu înseamnă că totul este adevărat.
Eu îți recomand să nu mai crezi tot și să încerci să îți faci cele mai bune prietene(mai multe) nu doar una...baftă!