| AndreeaAndrea7677 a întrebat:

Am aflat că sunt însărcinată am 25 de ani iubitul meu nu e e de acord sa pastrez sarcină însă eu vreau să păstrez sarcină însa el nu vrea copiii zice că nu e pregătit să fie tată.Ce e de facut în situația asta?

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Din pacate pentru tine, in ziua de azi nu mai poti obliga pe nimeni sa te ia de nevasta doar pentru ca ai ramas gravida, chiar daca este decizia tasa pasterzi copilul.

suntserios
| suntserios a răspuns:

E decizia ta... stric a ta.

Ori pastrezi copilul si te descurci singura cu el, ca legea il va obliga sa iti plateasca pensie
Ori renunti la sarcina

| mihai69 a răspuns:

Decizia este doar a ta.
El, dacă nu era pregătit să fie tată, nu trebuia să te ftă fară prezervativ.

| ioana748 a răspuns:

Pai, tu hotarasti.
Daca pastrezi copilul sau nu, este alegerea ta.
Asta e, spune i ca i multumesti pentru bebe si sa se duca in viata lui iresponsabil si superficial, asa cum este.
Nu deznadajdui. Sunt si oameni de nadejde printre noi, doar ca asa se intampla.
Unele usi trebuie sa se inchida, ca sa se deschida altele mai favorabile vietii tale.
Orice hotarare iei, ar trebui sa iei in calcul faptul ca nu te poti baza pe el si poti sa vorbesti la trecut despre el. Nu este nici un iubitul tau.
Toate cele bune,

| Madaxo97 a răspuns:

Fă ce vrei în privința copilului, dar un lucru e sigur, fie că faci avort sau îl păstrezi, renunță la acest bărbat iresponsabil și scoate-l din viața ta, dacă nu e suficient de bărbat să își asume un copil după ce tot el nu a fost în stare să se protejeze. Nu vă înțeleg oameni buni, e atât de simplu,,, nu vrei copil, te protejezi și gata, ce e așa de greu?

| Cipi1212 a răspuns:

Să păstrezi sarcina. Dacă nu îți vrea copilul înseamnă că nu te vrea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu, pastreaza copilul. Gandeste-te ca omori o fiinta creata de Dumnezeu, iar El este impotriva la crima, in special de bebelusi. Fii responsabila, de ce sa fugi de responsabilitate? Sotia mea a nascut la 24 ani, oameni buni aveti mintea intunecata...cum sa ajungi sa discuti despre omorul unui copil aflat in pantec? ce-am ajuns...vai de mine.

| Cinic a răspuns:

Daca tu simti ca vrei sa fii mamica, eu zic sa il pastrezi. Si ala daca nu vrea sa isi faca o familie cu tine inseamna ca nu te iubeste si nici nu este in stare sa fie barbat adevarat.

| popapopica a răspuns:

Daca nu e pregatit sa fie tata, de ce si-a bagat-o?
Si de ce nu folositi prezervativul? Sau macar anticonceptionale.
Daca vrei sa ramai cu netatal, renunti la copil. Daca pastrezi copilul, renunti la tantalau.