| alex495 a întrebat:

Am agatat pe Facebook o tipa. Avem o chimie foarte faina, am trecut de perioada de cunoastere si urmeaza vineri sa ne vedem. Amandoi suntem mai pe glume dar am mai pus si intrebari sa ne cunoastem. Azi mi-a spus ca ar vrea sa ne plmibam intr-un parc si sa avem o conversatie mai serioasa (deep conversation) despre orice. Mi-ati putea spune niste intrebari sau subiecte de discutie de tipul asta?

7 răspunsuri:
| Sophieka a răspuns:

Vor veni de la sine.

| Catrice a răspuns:

De mama,de tata,de frați, de surori, de casa, de contul din banca, de masinahee hee

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Intreaba despre ea, ce viitor ar vrea sa aiba, ce ar face cu 100000 de Euro, cum isi vede casatoria, ce vrea de la viata, care este diferenta intre iubire si adorare big grin

| Sonia822 a răspuns:

1.Planuri de viitor, ce vrei sa devii, ca facultate vrei sa urmezi, in ce domenii te poti angaja dupa facultate, cu diploma botinuta. Daca gasesti un job la stat, care sa fie permanent, din care sa iesi la pansie, sau daca va fi la privat, cu fluctuatii la 3 ani jumate, daca cu diploma obtinuta exista riscul sa ai 50 job-uri de-alungul vietii, cu periode lungi de pauza, in care va va ghiortzai matele. 2. Cum va functiona relatia la distanta 3. Daca veti merge impreuna intr-un oras mare, universitar 4. modalitati de alint, daca se deschide subiectul despre ce asteptari are fiecare de la relatie

| sabin89 a răspuns:

Filosofia e un subiect bun pentru astfel de ocazii. Poţi începe cu Platon, Aristotel şi să ajungi până la...Cioran, Noica. O dai pe spate cu astea.

| Adry05 a răspuns:

Ce vrei să faci în viață
crezi că suntem singuri în univers
ești o persoană religioasă/în ce crezi
ai chestii din copilăria ta care te-au marcat și le resimți azi în personalitatea ta
etc