Daca agati o fata puteti iesi ca oamenii undeva la un suc, nu trebuie sa o duci la cazare unde se afla mama ta.Sau presupui ca o agati si imediat mergeti acasa pentru sex?
Eu iti zic sa mergi la mare deoarece vrei sa te bucuri si mai ales sa beneficiezi din punct de vedere al sanatatii fizice si psihologice de o schimbare de peisaj.Lasa fetele in planul 2 sau 3.
Enjoy.
Daca nu ai prietena si ai anxietate sociala nu e ca si cum la mare te vindeci spontan de la aerul sarat.
Asa ca mergi linistit la mare, bucura-te de priveliste si lasa agatatul pe alta data.
Pai dacă tu la 26 ani crezi ca dacă te duci 2-3 zile la mare hop te vede una și se îndrăgostește de tine la prima vedere destul cât in secunda doi sa se ducă în camera ta și sa se culce cu tine...e nașpa. Nici bani de suc nu ai și vrei relație. Visează mamica ca visele sunt gratis.
Măcar de te-ai lovi de problema asta... să agăți o fată care este dispusă să vină în cameră cu tine și nu ai unde să o duci.
Tu du-te la mare daca iti place, chiar si cu mama, ca vad ca sunt niste preturi de nu stiu cati si cat timp si le mai permit. Normal ca nu o sa agati pe nimeni cat timp esti cu ea, ia-ti o carte si citeste pe plaja sau stiu eu ce-ti face placere sa faci ca sa nu fii prea agitat.
Dar... ai anxietate sociala si iti place la mare unde e inghesuiala inghesuielii si vrei sa agati o fata? Cred ca te-ai vindecat.
Ai zis bine „dacă" vei agăta o fată.
Daca nu ai avut iubita pana la varsta asta si mergi cu maica-ta la mare, e clar ca nici nu stii ce si cum poti agăța o fată.
Tu nu ar trebui sa te gandesti " la 26 de ani mergi cu ma ta la mare" ca nu asta e problema.Problema e ca mergi de pe banii ei si mai visezi si ca agheti fete.Majoritatea fetelor de acolo gandeste-te ca sunt de pe banii lor ( ma gandesc ca nu ti-or trebui d-alea de 13 ani) asa ca nu e nicio problema, poti sa mergi linistit ca nu ti se lipeste niciuna.
Daca aveai anxietate sociala nu aveai tu tupeu sa agăți tipe random, necunoscute mai ales că mergi și cu mama ta, ai acolo o ușoară frica sa te ferească sfântul sa ai așa ceva că nici din casă nu poți să ieși dar sa agăți fete ca băieții! Asta e in mintea ta că au anxietate sociala unu cu probleme de astea nu are tupeu sa se de-a la fete de abia se adaptează la locul de munca și de abia iese din casă prin locuri străine. Dar fa ce simți, important e sa te simți bine si să dai la canta că ești bărbat.
Poate o va face nu ai de unde sa știi, e in capul lui asta cu anxietatea sociala unu cu o tulburare așa de serioasa nu are curaj să agate o fata mai ales în locuri necunoscute. Am eu anxietate sociala, agorafobie și de abia pot ieși din casă cu xanax și eu am fost bătăuș când eram mai mic eram dur și nu pot de cele mai multe ori de la anxietate nici să ies afara pe distante lungi daca nu iau nimic! Dar poate are așa ceva și nu se manifesta horror încât să nu mai fie funcțional poate doar anxietatea cronica e așa de serioasa! Ce sa mai, important e că are încredere in el, daca afirma așa ceva înseamnă că a mai agățat el fete că nu e fraier, nu avem de unde știi ce poatential are, sunt băieți care nu dai 2 bani pe ei și agata de umbla cu caramizele după ei de urâți ce sunt că dețin arta seducției prin asta compensează mult, și sunt alții de arată ca niste modeli și nu pot agata o fata nu știu să vorbească cu o fata sunt fel și fel de situații.
Nici chiar la mare nu pescuiesti chiar asa usor : ))
in special daca duci cu tine la mare si anxietatea sociala + celalalte probleme
Du-te insa la mare si bucura-te de nisipul fierbinte si de valurile marii iar agatatul lasa-l pentru momentul in care vei putea face rost de o camera disponibila doar pentru doi
"Pai dacă tu la 26 ani crezi ca dacă te duci 2-3 zile la mare hop te vede una și se îndrăgostește de tine la prima vedere destul cât in secunda doi sa se ducă în camera ta și sa se culce cu tine..."
De fapt, in afara de partea cu indragosteala, in mod normal cam asa se petrec lucrurile. Ce ti se pare atat de extraordinar un ONS la mare?! De fapt distractia la mare include si sex. Oricum, sexul nu trebuie neaparat sa implice si indragosteala.
Problema e ca e el babalau si nu prea il vad in actiune.
"1. El se așteaptă ca prima tipa de ii iese în cale vrea sa se si fta cu el"
Da bro, dar ai impresia ca multe dintre femeile/fetele care se duc la mare nu au fix acelasi lucru in cap?! Bine, fiecare, atat femeile cat si barbatii viseaza sa si-o traga cu Fat-Frumos, sau Ileana Cosanzeana, dar pana la urma si-o trag si cu de astia/astea mai putin fatosi/ase, ca nu sunt frumuseti disponibile pentru toata lumea. Stii cum e, decat sa mergi pe jos, e bun si un Logan, si vezi tu mai incolo cum ridici standardul.
"2. Dacă vrei sa *** nu te duci cu mami, ori te duci singur și mergi la ea ori închiriezi alta camera da cum bani ciuciu stai cu mami"
Cum am spus, faptul a e el babalau e alta poveste.
De ce e băbălău că are anxietate sociala? Cum se poate schimba daca e așa? Sau așa o sa rămână e ceva nativ? De la ce ai tras concluzia că ar fi așa? Daca nu deține arta seducției sau nu e sociabil poate sa fie și milionar că tot nu o sa agate, doar daca are noroc sa îl agate,, una" dar îi va lua de cățeluș daca zici că e așa, un bărbat cuminte mereu e o victima nu doar la femei ci și un multe conjuncturi, împrejurimi. Poate nu o fi așa și aparențele înșală.
Da bro, dar ai impresia ca multe dintre femeile/fetele care se duc la mare nu au fix acelasi lucru in cap?!
Lul gândire tipica de... ma abțin. Nu, nu toate is curvr. Ma rog depinde ăștia care is permit merg sa se relaxeze, care merg pe banii lui tati la 15-16 ani poate. N-am mai fost în românia la mare de la 17 ani, posibil sa se fi schimbat vremurile.
De ce nu muncești? De la anxietate? Și dacă ai anxietate cum de ești în stare sa agăți?
Deci până la 26 de ani nimic și acum deodată agăți la mare cu mama? Sounds unlikely to me.
Pune-te pe picioare atât financiar cât și emoțional.
"Deci până la 26 de ani nimic și acum deodată agăți la mare cu mama? Sounds unlikely to me.
Pune-te pe picioare atât financiar cât și emoțional." Asta incerc sa fac de mult timp, uite comentariul de mai sus. Si da, daca ea m-ar duce, iti dai seama ca ar fi inevitabil sa agat fara sa ma gandesc ca suntem in aceeasi statiune, doar nu ma voi duce sa agat cu ea daca imi fac curaj, si n-a fost nimic pana acum, eu am tot incercat, mereu am incercat sa ies din impasul asta si imi e greu, ori sunt refuzat ori nebagat in seama
"Dacă, dacă, dacă. Îți zic eu sigur că nu vei agăța nimic dacă nu faci asta natural și altundeva, chiar pe stradă sau în orașul tău". - am zis un singur "daca", e adevarat ca nu voi agata nimic daca nu o fac natural si la mine acesta este un capitol mai lung de discutat
"Dacă mama ta îți plătește, de ce nu îi ceri banii respectivi și mergi cu prietenii?" - la ce prieteni am nu merita, mai bine m-as duce singur si as fi mai sigur pe mine, nu cu mult dar ar conta si aia, fiind pe banii ei o sa ii dea greu fara sa vina si ea
Pai daca n-ai avut pana acum, nici n-o sa mai ai.Asa ca eu zic ca mai bine-ti iei gandul