| Jurnaldedecembrie a întrebat:

Am ajuns la aceeasi intelegere:ne-am despartit.De fiecare data cand am trecut amandoi peste certuri si tot felul de chestii, s-a ajuns la aceeasi concluzie:nu ne potrivim.Mereu am crezut ca iubirea e tot.De ce iubirea nu e de ajuns intr-o relatie?
Mi-e foarte greu fara el, dar impreuna suntem ca un vulcan care explodeaza.

4 răspunsuri:
| bobby_7474 a răspuns:

Doi oameni orgoliosi,se vor respinge ca cei doi poli,unul tr sa cedeze(de obicei cel mai inteligent cedeaza),pentru ca tr sa stii sa faci si compromise egal in care situatie(ca e vb de o relatie,de o simpla prietenie,la serviciu,iar intr-o caznicie cel mai mult),altfel ai numai de pierdut chiar daca iubirea este mare,iubirea trece si apare obisnuinta,iar atunci lucrurile se precipita daca nu stii sa accepti pe cel de linga tine, sa comunici, sa-i oferi confortul de care are nevoie.Sint oameni care nu pot trece peste orgoliul lor, iar atunci rezolvarea este -despartirea-pentru ca orice rana este tratabila!

| ταξιδιώτης a răspuns:

Daca pe langa iubire nu e echilibru, respect, intelegere si cunoastere reciproca...mai bine asa.

| Nokitochikushi a răspuns:

Un text din biblia care am citit-o de mai multe ori in copilarie spune:iubirea acopera tot, iubirea suporta tot.etc.dar parerea mea nu mai exista multe casatorii in care sa gasesti armonie si dragoste ci doar pasiune si certuri, iubitiva si nu va mai certati.

| mikilaina a răspuns:

Buna seara,
Doua persoane mature care stiu ce vor, cum le este mai bine, dar mai ales care se cunosc si isi cunosc limitele. De multe ori iubirea singura, neprotejata de compromis, de respect, implinire, multumire etc nu valoreaza mai nimic. Cred ca iubire pura pe fata pamantului nu exista, asa cum nu exista om perfect. Cred ca treci printr-o perioada destul de frustranta, de tulbure din viata ta, si totusi trebuie sa gandesti limpede si sa iti doresti tot ce este mai bun pentru tine. Daca crezi ca nu prea mai iti cunosti dorintele, nu mai sti ceea ce vrei poate ca ar fi bine sa vorbesti cu un terapeut; astfel vei avea siguranta ca deciziile pentru viitor sunt cele mai bune. Poti opta si pentru consiliere psihologica online, vezi topexperti.ro, astfel vei scuti timp, bani dar vei avea parte de intimitate si confort. De asemenea, iti recomand sa lecturezi urmatorul articol, http://www. topexperti.ro/experti/Delia-Ciobancan_396/articole/Durerea-separarii_442

Sper sa iti fie de ajutor! Iti doresc liniste interioara, si implinire si multe iubiri:)