Off...Iubirea asta. E logic ca acum nu-l mai ierti dupa tot ce ti-a facut ...parerea mea Funda?
Chiar n-ai inteles nimic? Precis ca face naveta intre voi doua, cand se cearta cu una pleaca la cealalta si viceversa. Lasa-l si multumeste cerului ca nu te-ai casatorit cu el, la fel ar fi procedat si dupa casatorie. Numai bine!
După mine eu aş zice că acest bărbat nu merită iubirea ta. Mereu se împacă cu tine. dar după ce face? se desparte de tine şi fuge la alta. După mine ar trebui să îl ignori, să uiţi de el şi dacă mai vine să îţi ceară să vă împăcaţi refuză-l zii aşa "Sunt prea ocupată nu am timp de cei care au deja o altă prietenă şi le schimbă ca pe şosete". E mai bine să pui capăt totului. Caută pe cineva de încredere care să te merite cu adevărat! Iar dacă îţi face rău acest bărbat vorbeşte cu părinţii tăi.
Esti tanara, esti frumoasa, ai toata viata inainte...Stiu ca iti este greu sa te desparti de el, dar trebuie sa te gandesti si tu la tine, sa ai si tu mandria aia de fata in tine.Sa nu il lasi pe el sa isi bata joc de tine.Nu te iubeste nici pe tine si nici pe ea, daca va iubea pe una dintre voi ar fi renuntat la cealalta, dar el este ca vremea cand e cu tine cand e cu ea.Mai bine incearca sa il uiti si o sa vezi ca ai sa fi mai fericita atunci cand ai sa te indragostesti din nou de cineva care te merita cu adevarat, care sa te iubeasca numai si numai pe tine.Iti place sa fi pe locul doi? ei bine nu prea cred.O sa iti fie un pic greu la inceput dar trebuie sa ai ambitie, mai bine sa suferi acum decat toata viata.Iti doresc tot binele din lume si ai grija ce alegi pentru ca ti-ar putea costa chiar viata.
Draga mea daca este grec cum banuies lasa-l in pace. Eu locuiesc in Cipru,unde e dominatie greaca, ei se distreaza cu altele dar tot acasa se intorc,nu va fi cu tine daca are sotie sau iubita,tu ai fost doar o distractie [scuze ca iti zic asa], oameni mai familisti nu ai sa vezi. Eu zic sa nu il ierti pentru ca oricum iar se va intoarce. Sti cum se zice " If you fool me once shame on you,if you fool me twice shame on me". Daca vrei sa te mariti cu el stai sa iti zic cum merge viata cu un grec [viata de familie] : el intodeauna unde va veti duce impreuna va sta cu barbatii si tu cu femeile,vei avea grija de copii toata viata [dui la scoala, frontistirio(un gen de meditatii), iai de la scoala], vei fi un fel de sluga.Si fi sigura ca toata viata vei fi inselata. Ei isi petrec viata in case de pariuri si cabarete, crezi ca ti-ar placea ca sotul tau sa se culce cu toate curvele? Ai 22 de ani si o viata inainte el are 35 draga mea. daca pana acum nu a fost in stare sa isi faca o familie si sa aiba copii nu spera ca vei fi tu aia care il pune la locul lui + plus ca mama lui te uraste,soacrele sunt cele mai ale dracu,daca sunt de origine greaca si mai rau pentru ca ele isi iubesc fetele si nu si-ar lasa baietii sa ia fete de alta origine,ar face orice sa le scoata din cale,poate sunt unele care obosesc si renunta dar asta daca va desp odata o va face din nou. Eu traiesc printre ei si am prieteni care au fost dezmosteniti pentru ca vroiau o fata de alta nationalitate sau care pur si simplu se joaca cu aceste fete cand ei acasa au tot ce le trebuie. Sti ce mi-a zis un prieten: " Asta e doar o distractie,sunt cu ea ii ofer ce vrea dar tot acasa ma voi intoarce, acolo e femeia vietii mele, stiu ca e gresit cea ce ii fac dar o iubesc si nu o voi parasi pentru unu din astea". Si faza cu farmecele e cea mai idioata in toata povestea. Grecii sunt cele mai credincioase popoare ei nu fac decat sa mearga la biserica sa isi spuna rugaciunea si sa roage, fi serioasa.
''a devenit agresiv si intr-o sera dupa ce servise un pic m-a si lovit. Bineinteles ca am rupt relatia cu el.nu am vrut sa-l denunt pentru ca il iubeam totusi si imi era mila de el'' inteleg sa ai mila de cineva sarac sau aflat in nevoie dar de cineva care ti-a facut rau nu pot sa inteleg. Cel mai bine este sa il uiti, stiu ca ti se pare imposibil dar nu este. Si ca sa eviti greseli de genul asa tine minte un lucru: ''Daca suna prea frumos pentru a fi adevarat atunci probabil ca asa este'' regula asta se aplica mereu in viata si daca nu o respecti dai de mari belele. Sa iti dau un exemplu: primesti mesaj de la compania Y ca ai castigat un super telefon si trebuie sa platesti 500 de lei sa iei, tu dai banii si astepti telefonul, si astepti, si mai astepti si iti dai seama ca ai luat eapa dar ce sa faci? banii i-ai dat si nu ii mai vezi inapoi. Asculta sfatul meu si nu o sa regerti app am 16 ani si sunt mai intelept ca tine
In general grecii sunt afemeiati, sunt cunoscuti pentru asta, raritati care-si respecta iubita, desi pe cel pe care-l ai, nu merita. Si daca el ti-a cunoscut parintii, so what! Tu din moment ce ii vei cunoaste la randul tau parintii lui, abia atunci, familia lui te va considera nora lor, asta numai daca inca familia lui pe traditia veche (ceea ce multi greci inca o respecta). Dupa cum se vede, se joaca cu tine ori te tine numai pentru cearceaf, nimic mai mult. Daca esti inca in Grecia sau nu numai, incearca sa iti faci alta relatie, nu merita astfel de barbat. Ruperea e grea daca-l iubesti, desi gandeste-te ca tu vei suferii mai mult, nu el.