Nu ma intelege gresit dar eu cred ca ar trebui sa te revansezi fata de ea si sa ii lasi spatiu.Insa,dupa ce mi-ai spus ca azis, asta nu mi se pare OK.Gen,daca nu a observat cate ai facut pentru ea, atunci niciodata nu ti-a fost prietena si nu merita.Da ia spune-mi mie, inainte sa iti reproseze tie ceva, nu ar trebui sa se uite in oglinda si sa se gandeasca daca ea e asa perefecta incat sa judece pe altii? Eu zic sa o lasi in pace, e o cauza pierduta.Ia demonstreaza-i tu cate a pierdut ca nu a ramas prietena cu tine.Veziti de treaba ta, dar fi tu insuti, nu lasa pe cineva sa iti schimbe caracterul.Nu te lasa manipulata.O seara frumoasa! PS:O sa vezi cand sa regreta ca nu mai primeste atata atentie, cum o sa incerce sa se reiprieteneasca cu tine. Sfatul meu beste sa fii tare si sa ai grija sa nu ajungeti in aceeasi situatie.Imi pare rau a ai ajuns in aceasta situatie, e nasol rau, dar rata se intoarce...
Ai dreptate! O sa-i acord spatiu si o sa o las in pace! O sa-mi vad de treaba mea si cum ai zis probabil mai tarziu o sa realizeze ceea ce a facut si cum s-a comportat. O sa realizeze asta in momentul in care isi da seama ca m-am oprit din a face anumite '' gesturi '' frumoase pentru ea. Sunt sigura ca atunci o sa aprecieze cu adevarat, dar sper sa nu fie prea tarziu! Doi oameni cu caractere diferite, pasiuni diferite pot sa fie prieteni! Nu trebuie sa fie posesiva pe o idee sau chiar pe o persoana. Nu ne putem schimba prietenii dupa bunul nostru plac si nu trebuie sa ne jucam cu sentimentele unei persoane care ne iubeste. Multumesc frumos! :*
Vai ma simt flatata, am si eu dreptate odata si cineva o recunaste. Vrei sa fim prietene?(sunt si eu fata si urasc sa fiu amica cu cineva).Si parca spui acuma ca esti in clasa a 11a sau a 10a ca imi fac cruce...(eu sunt mai mica, ma rog, nu foarte nu iti imagina ca sunt in a cincea, doamne cat im lipseste clasa perioada aceea...)
Oricum eu o stiu din experienta, aveam o prietena din clasa a cincea si mereu viam sa stau cu ea, faceam totul i preuna pana am realizat ca nu via asta si i-am dat drumul.Acum e bine,suntem prietene, dar nu BFF, nu imi plac BFF-urile, nu stiu de ce, poate ca m-am uitat la prea multe filme cu drama school(am auzit-o intr-o replica)
Lasa-mi facebook-ul tau aici sa-ti trimit cerere :*
Daca as avea ti l-as da
Nu se poate altfel?
Nu ai Instagram, Snapchat, Whastapp?
AA,da am W dar eu credeam ca trebuie sa pun nume, prenume si email sau ceva
Uite,daca chiar tii la ea, spune-i in fata tot ce simti pentru ea ca prietena, si sunt sigur ca daca are o inima o sa fie din nou prietena cu tine.
Uita de ea, am avut si eu la fel o prietena, am preitenit 5 ani si pe urma ne-am certat, eu am incercat sa fim cele mai bune prietene dar nu sa primit.De la inceput mi-a fost greu dar acum nici nu o eu in seama, mai vb dar nu ca cele mai bune prietene